blonda_suprema
| blonda_suprema a întrebat:

Cum trebuie ca sa te inbraci cand te duci la un interviu?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand - ingrijit. Angajatorii se uita la detalii... Daca parul e nespalat de doua zile, unghiile sunt ciobite si ti-a curs rimelul/ esti nebarbierit... poti sa ai si costum armani ca tot degeaba happy
In al doilea rand, intr-un outfit in care sa te simti tu, si un stil vestimentar pe care il adopti de obicei... Eu de exemplu port tocuri de 3 ori pe an, asa ca nu m-as duce niciodata in taior si tocuri la un interviu pentru ca as crea asteptari pe care nu le-as putea sustine.
Cum spunea si mihaicd, te adaptezi si la jobul pentru care aplici... Daca vrei sa lucrezi in banca, acolo dress-code-ul e destul de strict. Daca o sa te angajezi in contabilitate e altceva... etc.
Din punctul meu de vedere, cel mai important e sa te simti comod. Daca te-ai imbracat intr-un fel in care nu esti obisnuit/a si in timpul interviului te foiesti ca e fusta prea scurta/te strange cravata de gat, angajatorul o sa observe stinghereala ta.
Ah, si la femei nu mi se pare o idee buna sa mergi cu decolteul pana la buric si cu fusta pana sub fund... vrei sa fii angajata pentru experienta si abilitatile tale, nu ca potential caz de hartuire sexuala happy

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
mihaicd
| mihaicd a răspuns:

Elegant si neagresiv.
Ma rog, depinde si la ce interviu... Daca te duci la un interviu pentru un club de noapte... te poti imbraca dupa cum doresti.

| unuzero a răspuns:

Depinde de postul la care mergi. Daca te duci la OTV ar fi bine sa fii imbracat sportiv, sa poti fugi repede! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

in cosum

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In chiloti

| kalashinkov a răspuns:

Mi se pare asa o tampenie, sa te imbraci in fusta trei sferturi si sa porti pantofi in conditiile in care din prima zi o sa vii oricum in blugi la serviciu. singurul compromis pe care il fac eu pentru intervievatori e ca port sutien

| kalashinkov a răspuns:

De ce sunt unghiile ciobite? clau, nu te duce la interviu cu unghii false din portelan, fie ele ciobite fie intregi.

| kalashinkov a răspuns:

a da si am uitat sa zic ca mai important decat cum te imbraci e sa vorbesti corect gramatical. de exemplu dc spui inbraci cred ca intr-adevar poti sa porti si costum armani ca nu impresionezi pe nimeni