Ia-le ca atare.sau cum spun batranii "pune-le la fund".totul are o cauza. tu trebuie sa te mobilizezi si sa incerci a face ceva care sa te starneasca sa te multumeasca.sa-ti schimbe aceasta imagine "neagra" creata in urma acestor efecte negative.totul tine de psihic.educa-ti creierasul spunandu-i lucruri pe care ti le doresti ca si cum esti sigur ca se vor intampla. porunceste-i sa faca ce simti tu si ce vrei tu.si fii optimista iar lucrurile se vor indrepta.indiferent de cum iti va fi in unele momente ale vietii invata sa te bucuri si razi. danseaza. daca viata este ironica zambeste-i.
Cam asta e viata. Un rau nu vine niciodata singur. Cand incepe sa-ti mearga rau iti merge pe toate planurile. Pana la urma Dumnezeu te va ajuta si iti va merge totul bine.
Se zice ca un gand negru atrage un altul la fel; pe cand un gand optimist va atrage altele de acelasi fel. Exista un documentar The Secret care analizeaza aceasta treaba. Daca poti vizioneaza-l. Ei spun ca asta e cel mai mare secret al tuturor timpurilor.
Citeste ACATISTULSFANTULUI SPIRIDON CU MULTA CREDINTA. Vei simti imediat ajutorul Doamne ajuta!
Asa e viata, dar dupa nor vine si soare, nu te descuraja, ai sa vezi inct ai sa treci peste toate, chiar daca acum ti se pare cam imposibil, fii tare si ai incredere in tine.
Este adevarat tot ce au spus antevorbitorii mei. La fel eram si eu in urma cu 8 ani. Am vrut sa schimb ceva in viata mea si Universul mi-a raspuns. Am dat curs unui anut din ziar in legatura cu un job care, culmea, ma invata sa am grija de mine si ca sanatate si financiar! Nu a fost tocmai usor la inceput, dar rezultatele sunt fantastice! E ok sa ne dorim, sa ordonam creierasului sa se simta bine, dar trebuie sa ordonam si corpului sa treaca la actiune! Gandul fara actiune...e un simplu gand...nu prea tine de foame. Daca nu ai trecut inca la actiune sau daca, pur si simplu te intereseaza, ma poti contacta! daiamariana67@gmail.com