| Anemona a întrebat:

Cum vedeti voi baiatul perfect? stiu ca nu exista da macar asa un etalon

Răspuns Câştigător
| Good Cat a răspuns:

Baiatul perfect este cel pe care tu il iubesti din toata inima.
De ce? Pai pentru ca nu ii vezi nici un defect, esti orbita de dragoste. Sau tii se pare ca tot ce face el e minunat.
Baiatul pe care il iubesti poate fi considerat de restul cu multe defecte, urat etc. Dar atata timp cat tu il iubesti nu ii mai vezi nici un defect. happy
La fel si cu fata perfecta pentru baieti.

12 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa nu comenteze, sa ma asculte, ajute.Sa fie respectuos, romantic, sensibil, sincer.Sa-mi dea libertate.Sa ma iubeasca.Sa nu fie posesiv si gelos.
Pff...nu existahappy

| inna_1376 a răspuns:

Baiatul perfect exista dar depinde ce cauti tu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un pic de frumusete, un par brunet si ochii negri, o personalitate interesanta si misterioasa si o persoana desteapta

| arrriadna a răspuns:

Salut. La un moment dat, despartindu-ma de un iubit am facut o lista de "ce gen de barbat imi doresc"... Ma mir ca s-a nimerit sa existe unul! Era ceva den: Si serios dar si cu simtul umorului, si inteligent dar sa stie sa se si "joace" in viata asta, (multe etc-uri), concluzia fiind cineva cu care sa am multe in comun, sa "semanam" dar si multe aspecte in completare/ complementaritate... Complicat, nu?!

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Cu cât faci mai multe etaloane cu atât rişti să pierzi mai mult!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu existahappy

| Iubesc Limonada a răspuns:

Nu existahappy Nu stiu de ce mi-a aparut anonimhappy

| elena a răspuns:

Baiatul nu poate fi niciodata perfect, pentru ca este in continuna invatare si perfectionare. Intotdeauna cand cauti ceva la un baiat, gandeste-te daca si tu poti oferi ceea ce ceri ...restul sunt dorinte. Si inca ceva: exista perfectiune?!

| johnny_1840 a răspuns:

Pai uite-te la mine happy

| cosm1n_9149 a răspuns:

Pai uite ce e johny sari pe el ca e editie limitata. haha
E zicala,, Nu e frumos ce e frumos, e frumos ce-mi place mie"

| DeeeaA a răspuns:

Cea mai importanta caracteristica este sa nu fie timid

| scarly86 a răspuns:

In realitate omul perfect nu exista, dar barbatul ideal ar trebui sa aiba mult bun simt, responsabilitate, sa fie amuzant si sa stie sa participe la o discutie pe orice tema fara a se simti ciudat.

Întrebări similare