Da guvernul ne-a pus sa facem o grea alegere...crese nu, bunici nu (si ei lucreaza pana la 65 respectiv 63), daca ai salar mic nu iti permiti nici bona, daca stai acasa cine stie daca te mai primesc la serviciu dupa anul de fara plata. Grea alegere nimic de zis! Poate intr-un an se mai schimba lucrurile si revin la sentimente mai bune sau fac mai multe camine si crese. Eu m-as duce la serviciu!
Eu as merge la munca... dar pana nu as fi pusa in respectiva situatie, nu pot sa bag mana in foc.Parca acasa daca stai cine iti da? Ca statul sigur nu...
Daca aveai servici inainte de a ramane gravida salariul ti-l iei timp de 2 ani cat stai acasa si apoi te duci la munca, daca nu aveai servici inainte asta inseamna ca nu ai nici un venit (in afara de sal sotului)asa ca viata te obliga sa te duci la munca chiar si inainte de a implini un an copilul tau.gasesti tu unde sa-l duci, la bunici la camin sunt solutii daca ai nevoie de banii.
Asta e greu...eu cred ca o mama ar trebui sa se gandeasca daca e momentul potrivit pentru un copil. dar... dupa un an cu cine il lasi? ce cresa il primeste pana intr-un an? nu sunt familiarizat cu subiectul.