Trebuie sa te sune cei la care ai depus dosarul. Unde ai aplicat? Dacă ai aplicat la un post la privat, ar trebui să te contacteze cineva. Dacă ai dat concurs de angajare la stat atunci trebuie tu sa te interesezi. Vezi la resurse umane. Sau întreabă pe unul dintre părinții tăi sa te ajute Dacă te angajezi prima oara.
Am aplicat la Carrefour
Pai nu ti au lăsat un număr de telefon de pe care sa ii contactezi? Ai dat un interviu ceva? Sau cum ai procedat? Ai întrebat dacă te poate angaja, ai depus un dosar cu toate documentele acolo și au zis ca urmează un interviu sau te contactează ei? Sau sa revii tu cu un telefon? Cel mai bine mâine sa suni tu. Le spui ca ai depus un dosar de angajare pe cutare post, și vrei sa știi dacă s-a decis ceva sau dacă trebuie sa vii la un interviu. Sau măcar sa știi sa îți iei dosarul și îl depui în alta parte.
Am fost la interviu și m-au trimis la analize și cam atât
Pai înseamnă că te angajează dacă te a trimis sa îți faci analizele. Când sunt gata, te duci cu rezultatele la ei și vezi ce o sa îți zică. Dar dacă ai trecut de interviu, le-a plăcut de tine și te angajează.
Daca te-au trimis sa faci medicina muncii esti deja angajat, costa 300 de lei, deci au platit pentru tine.
Și mă contactează ei sau?
Mulțumesc frumos ????
3keen întreabă:
aksjsksbjsbs întreabă: