| laurahl_7225 a întrebat:

Daca am media de la bacalaureat 7 si media generala din liceu tot cam 7, am sanse sa fiu primita la facultatea de medicina? ca sa stiu daca sa imi iau gandul sau nu.

12 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

La medicina nu se tine cont de media de bac sau din liceu, se da examen de admitere cu sanse egale pentru toti candidatii.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Doamne! Nici la Medicina nu se mai da examen de admitere?

Stefan
| Stefan a răspuns:

Nu te supara dar cu media generala 7 la medicina cred ca nu ai nici o sansa.

Stefan
| Stefan a răspuns:

Atunci e foarte bine, mergi inainte fiecare crede in sansa si norocul lui.Mult succes in viata si sa dea Dumnezeu sa ajungi medic.

| MisterKat a răspuns:

Ai sanse daca ai media asta. Poti sa profiti acum, la ce medii sunt. E dezastru in Romania. Eu am media 8. 36, sper sa obtin un loc la buget. happy Succes!

kratos
| kratos a răspuns:

Depinde de ce nota ai luat la examenul de la Facultate ca se da examen de admitere si depinde mai ales de concurenta de acolo. Daca altii au medii mai bune iti poti lua gandul...

| utzuman2006 a răspuns:

Din fericire la Facultatile de medicina se mai pastreaza inca sistemul de admitere, care dupa parerea mea e mult mai bun si mai relevant decat cel bazat pe mediile de la Bac.
La Facultatile de Medicina si Medicina Dentara examenul va include doua discipline (Biologie obligatoriu, respectiv Fizica sau Chimie la alegere).
Media de la bac nu se va lua in considerare decat pentru a departaja ultimele locuri in caz de punctaj egal la grila.
Asa ca iti urez spor la invatat si multa bafta la examene...

| animagus a răspuns:

Iti doresti cu adevarat? Cu devarat, cu adevarat? Simti ca vei regreta toata viata daca nu o vei face? E o chestie din adancul tau de care abia acum ti-ai dat seama? Sau e doar efectul Grey's Anatomy & House MD. Daca e cu adevarat o chemare reala, nu trebuie sa renunti. Sunt mai multe facultati de medicina in Romania, cauta conditiile de admitere de la fiecare si vezi care te avantajeaza. Concurenta la medicina a scazut mult in ultimii ani. Dar nu uita ca trebuie sa inveti sa rupi, sunt 6 ani de facultate + rezidentiatul. Vei lucra in spitale darapanate, cu gandaci in camera de garda, cu un salariu de mizerie si cu pacientii care te vor injura imediat ce au iesit din cabinet. Va trebui sa faci garzi si sa furi cateva ore de somn, in spital, pe vreo targa ruginita, departe de sotul si viitorul copil multe nopti. Visul e mai puternic? Urmeaza-l!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu scumpa daca ti-ai propus nu da inapoi... pnt k ce nu te doboara te face mai puternic. Chiar daca ai mediile de 7 sau ce spui tu acolo dai un examen si Dumnezeu te ajuta si-l iei cu medie mare etc... Bafta! si ti-am spus nu da inapoi :* pwpici!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmm am 8. 50... unde intru?

| laurahl_7225 explică:

Te referi ca nu am sansa de admitere, sau nu am sanse sa invat la nivelul celorlalti? am exagerat, nu am 7, am in jur de 7, aproape 8 happy

| AdelinaL a răspuns:

7? si eu care imi fac probleme daca intru cu 9.70 la fara plata laughing)