Clar design la arhitectura e mult mai greu daca te cunoaste lumea ca designer devii boooogat
Pai in amandoua trebuie sa ai un anumit rang ca sa castigi bine. Ca sa fie banoasa meseria trebuie sa fii si un designer vestimentar ale carui haine sa se cumpere si trebuie sa fii si un arhitect priceput eu de exemplu vreau sa ma fac pilot.Se castiga mii de euro pe luna si stiu sigur ca as castiga pentru ca pasagerii nu isi pot alege pilotul
In ambele meserii SE POATE CASTIGA nu se castiga mereu.Depinde de cat de priceput esti in meseria ta si daca oamenii te recomanda.Si eu am vrut sa fac arhitectura dar m-am gandit ca as vrea ceva sigur asa ca mi-am schimbat optiunea.
Depinde la care profesie te atrage mai tare.Amindoua se platesc bine depinde dac vei fi profesional o sa de lucru si vei fi platit bine dar daca nu nici nu mai depinde de cariera.Eu cred ca trebuie sa alegi care mai tare iti vine la inima, dac iti place profesia atunci totul se primeste.Succese)
Eu as alege dsigner vestimentar, mi se pare un lucru fabulos. Se castiga chiar foarte bine din cate am auzit, asta e parerea mea eu asta as face. :*
Se castiga mai bine la desginer vestimentar.si liia ai dreptate insa daca devii unul de succes si te tii de treaba nu ai sa iti faci probleme in privinta concurentei.
Cam la aman2 se castiga bine binee>Eu le-as face pe amn2 deodata.ei bine, daca as putea
3keen întreabă:
aksjsksbjsbs întreabă: