Bună.
Prefer să rămân în continuare în orășelul meu liniștit, Pitești.
Pa, pa.
Eu m-as muta in Brasov. M-am indragostit pur si simplu de orasul ala.Ca sa nu mai zic de muntii aia pur si simplu minunati
Parca si oamenii sunt mai calmi, nu ca oltenii
Imi place la mine in oras nu m-as muta dar daca as putea totusi s-o fac cred ca m-as muta in Timisoara! Daca ar fi sa aleg o alta tara as alege Franta!
Timisoara pentru ca este in judetul meu si bucuresti pentru ca este capitala tarii
Iasi. Pentru fetele frumoase si oamenii comunicativi. A, da, deja sunt la Iasi.
Piatra Neamt si Cluj pentru ca sunt niste orase frumoase si deosebite, curate, linistite si am ce vizita.
In diferite locuri de exemplu mas muta in bucuresti pentru ca e f frumos si as si ramana in Buftea unde stau u pentru ca aici sunt studiourile media pro si e ff frumos in costinesti pentru ke la plaja si inj multe orase...eu vreau sa locuiesc intr-un cort pentru ca mas muta in orice oras vreau!
Cred ca in Timisoara pentru ca am auzit ca este un oras f frumos, dar parca totusi nu ma lasa inima sa plec de aici adica din Brasov :X e prea fain.
As merge la mare la Constanta. Si daca ar trebui sa ma mut din nou, as reveni la Sibiu. Si uite asa as face dus-intors intre cele doua orase.
Constanta, deoarece este o statiune frumoasa, adica marea si multe altele si Bucuresti. nu stiu de ce dar imi place
Bucuresti, pentru ca are de toate mall-uri, orice facultate, liceu si baieti dragutzi
Cineva care se muta, se muta din doua motive posibile. Ori se duce undeva unde se fac bani, ori se retrage cu banii linistit undeva departe de tumultul oraselor.
Pina una alta, banii buni se fac la Bucuresti! iar de retras sint destule zone linistite...
Eu stau in Bucuresti si urmeaza sa-mi fac si o casuta undeva la munte sau zona subcarpatica ...retras si linistit!