| FreakyHalloweenBoy a întrebat:

Daca ar fi sa va mutati intr-o alta tara, sa lurati acolo, sa va faceti o viata acolo ce ati alege? Republica Irlanda sau Elvetia? Argumentati. Dau funda big grin!

4 răspunsuri:
| FesCuDungi a răspuns:

Eu as alege elvetia, pentru ca e o tara destul de dezvoltata la capitolul turismwinking si plus ca se castiga foarte bine din astawinking

| carminaburana43 a răspuns:

Elvetia pentru ca este pe continent si de cind ma stiu am vrut sa vad tara respectiva. Poate Irlanda are o cultura mai vasta dar parca elvetienii sunt mai usor accesabili.Eu mi-as dori elvetia este renumita si pentru bancile ei pentru Alpii neasemuiti de frumosi si pentru ca acolo mereu a fost pace deci trebuie sa fie totul integru de secole.Intr-un cuvint as alege Elvetia.

| zhenkyn a răspuns:

Nici nu stiu, Elvetia nu are iesire la mare dar e mai la sud. Cred ca Irlanda big grin

| Bteen a răspuns:

Am avut ocazia sa traiesc o vreme in Elvetia. Eu as alege Elvetia, in primul rand au niste salarii foarte atractive. Apoi aceasta are granita cu Germania, Franta, Italia, Austria si Liechtenstein. Se vorbesc 3 limbi in aceasta tara.Si in plus este o tara neutra, foarte sigura.Singurul defavor ar fi acela ca nu are iesire la mare, dar vacantele le poti face in tarile vecine. Bafta