| Crushcrushcrush a întrebat:

Daca intri intr-un anumit liceu ( pe care nu il suporti )... ma rog... te poti muta chiar si in vara nu neaparat dupa primul semstru asa e?

10 răspunsuri:
| yonutz1 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, trebuie sa faci o cerere sa scrii motivele pentru care vrei sa te muti si o duci la secretariat>

| MasterGoldX a răspuns:

N-am auzit sa te poti muta in vara imediat dupa ce ai intrat. trebuie sa intrebi un profesor sau secretara scolii. daca nu se poate n-ai decat sa suporti un seestru si sa te muti imediat dupa 1.

| asdaf a răspuns:

Ba nu, trebuie sa ramai macar 1 semestru ca sa te transferi.

| Bowl a răspuns:

Te poti muta din septembrie la a 2-a repartizare la liceele la care mai sunt locuri...

| mTk273 a răspuns:

Nu.
Dupa primul semestru te poti muta.

| lalamania a răspuns:

Buna TPU! din cate stiu eu te poti transfera doar dupa primul semestru de oarece e la inceput dar dupa un an nu cred ca va fi posibil, in fine acum nu vreau sa te descurajez,,,,, dar mai bine intreaba pe cineva care stie.

sper ca te-am ajutat,,,, fundita?kisspuppy dog eyes

| ralucka a răspuns:

Poti sa te muti ori dupa primul semetru ori la anul nu ai voie din primul semestru deoarece tu nu ai intrat unde ai vrut ca nu ai avut medie si e acelasi lucru si nu poti intra. Asteapta sementru I sau la anul dar ceea ce trebuie sa faci sa inveti sa ai media corespunzatoare chiar si mai mare pentru liceul unde vrei sa intri. bafta >big grin

| nick96 a răspuns:

Unde ai intrat? nu cred ca te poti muta pentru ca locurile la alte licee sunt ocupate, eu am intrat in eminescu din bucuresti

| dede_5861 a răspuns:

Eu stiu pe cineva care s-a mutat in vara, acum probabil depinde si de pilele pe care le ailaughing