"Coacem" intrebari, punem "sare" peste profil sa il facem cat mai "bun la gust", raspundem cu un "sambure" de adevar si la "desert" servim o funda
o seara placuta! ma duc inapoi la bucatarie
Daca locul barbatilor e sa faca bani pentru a cumpara produse ca femeile sa faca mincare atunci de ce barbatii stau pe TPU?!
What? ai chef de glume sau asta e parerea ta? s-au dus vremurile cand femeia statea non-stop in buctarie,am evoluat acum daca nu suntem pe TPU suntem la serviciu, la shooping, sau la saloanele de infrumusetare
Bun raspuns, un exemplu demn de femeie, ma mindresc de mine cind intilnesc oameni cum s-ar spune-din genul meu! respect!
Uite un motiv pentru care continui sa cred ca esti prost crescut. Cat de mult incerci sa iesi in evidenta, pacat ca nu prea ai cu ce.
Da, asa este, femeile nu mai stau non-stop in bucatarie dar cateodata trebuie. Doar nu mancam toata viata la restaurante si fast food-uri.
Nu as face pentru nimeni un sandwich daca mi-ar vorbi asa nici macar iubitului meu.idea e in felul urmator:femeia este egala cu barbatul, nu mai exista ca pe vremea bunicilor comandant si supusa
Asta face parte din rutina zilnica.nu zic ca trebuie doar fast-food si restaurant dar nu exista reguli scrise ca femeia trebuie sa stea in bucatarie si barbatul la tv cu berea in mana.de asta e bine sa imparti sarcinile gospodaresti
Intr-adevar e asa cum spui, insa unii barbati au un complex de inferioritate si au senzatia ca daca dau ordine sau isi impun punctul de vedere facand din iubita sclava compenseaza intr-un fel. Nu merita atentie. Eu sincer unui astfel de barbat i-as gati cu un condiment mai special... verde de Paris.
Da, asa este insa barbatul e cu banii, femeia este cu gospodaria.
Nu merita sa imi bat capul cu tine.dar da-mi voie sa iti dau un sfat:niciodata nu ai sa reusesti sa traiesti cu o femeie, ma rog sa ai o familie cu asemenea principii demodate.deci ar fi bine sa te teleportezi in ani '70-'80 ca sa te suporte cineva
Tot ce incearca el este sa capete atentie. Hai sa-l ignoram fetelor ca nu merita sa ne coboram la nivelul lui.
PS: presimt ca iti vei gati singur pentru o perioada luuunga