Da. poti sa ti depui un dosar la insp si sa te prezinti la concurs. Dar trebuie sa te pregatesti putin ...mai mult si sa oprezi pentru un post anume.Sa stii draga mea ca eu cunosc persoane care au terminat facultatea si nu reusesc sa si gaseasca post nici de suplinitor ori tu care abia te inscrii la facultate... poate undeva la tara sa poti preda,,, dar ce vor invata copii de la tine. daca nici tu nu esti pregatita ...asta e Invatamintul in Romania...nu mai am cuvinte
Diavola a inteles gresit.Nu iti tyrebuie specializarepentru suplinire.Cititi mai intai intrebarea cum trebuie si apoi sariti in capul fetei.
Da normal ca pentru suplinitor la invatator nu iti trebuie facultate. Dar eu stiu ca au fost inscrierile la ploiesti cel putin.
Hahahahaha ...asta doar daca ai terminat Liceul Pedagogic... Cum Dumnezeu sa pretinzi sa predai din moment ce nu ai terminat o institutie de invatamant care sa iti acorde calificarea necesara prezentarii la examenul de titularizare...
Se face dosar de inscriere la examenul de titularizare, dosar din care nu lipseste diploma de studii care atesta calificarea ta .In functie de nota obtinuta ai posibilitatea sa ti se acorde un post de titular iar in cazul in care nu ai ocupat un post de titular vei fi repartizata pe unul din posturile scoase la concurs pentru suplinire. Dosarul se face undeva in luna aprilie - mai, concursul se da in iulie ...repartizarile se fac dupa concurs in etape computerizate ...sau in judetele pilot concursurile sunt organizate de catre institutiile de invatamant avand in vedere ca se incearca de ceva ani descentralizarea. Iti spun toate astea pentru ca sunt invatatoare si de cativa ani buni tot merg la examenul de titularizare...
Am terminat facultatea de relatii internationale dar nu pot sa fac mai nimic cu ea si de aceea am intrebat. Oricum nu pot sa particip la titularizare cum a crezut diav0la ci am zis suplinire.multumesc pentru raspunsuri