| VecinaDeLa3 a întrebat:

Daca mergi la liceu de uman, poti da la medicina?

Răspuns Câştigător
| Seline a răspuns:

Da, bineinteles.Este o singura problema aceea ca dintr-a 11a numai faci biologie si chimie (se "unesc" intr-o singura materie impreuna cu fizica, numita "stiinte") si o sa-ti fie cam greu la examenul de admitere. Dar, daca esti fata constiincioasa sunt sigura ca o sa reusesti indiferent de profilul liceului.

8 răspunsuri:
| LuS[z] a răspuns:

Sigur ca da. Poti sa faci orice liceu si apoi sa dai la ce facultate vrei inclusiv la cea de medicina

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Bineinteles ca dawinking

| andreutza94 a răspuns:

Da, sigur ca te poti duce la o facultate de medicina. Doar ca va trebui sa acorzi atentie si biologiei, pe langa materiile de baza:romana, engleza, franceza.

| Alina a răspuns:

Poate doar daca faci multe ore de meditatii la chimie si biologie pentru ca la profiul uman, incepand din clasa a 11-a nu mai faci materiile astea care sunt de baza pentru facultatea de medicina. Daca te bazezi doar pe ce faci in liceu, in niciun caz nu vei putea.

cami
| cami a răspuns:

Vezi tu, acum nu prea mai are importanta profilul liceului, doar ca materiile de baza ale acestui profil nu vor fi : biologia, fizica si chimia (cele necesare pentru admiterea la medicina), acum depinde de tine, ori te apuci de meditatii intr-a 12-a, ori dai la profil real, ori te reprofilezi. Ce alegi?

| Anca a răspuns:

Bineinteles ca poti, doar ca o sa-ti fie de 10 ori mai greu neavand o baza in fizica, chimie si biologie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

=) aceeasi intrebare mi-o pun si eu! sunt la filologie... si dupa ce am intrat la liceu mi-am dat seama ca parca ma tenteaza medicina! daca nu stai foarte prost din punct de vedere financiar poti chiar sa faci si niste meditatii la bio&chimie ca sa nu pierzi atat de mult. astfel nu numai ca vei putea da la medicina dar vei putea da la un liceu de uman fara prea mare stres la materii gen mate&fizica! succes! happy

| exhibitii a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa te muti la un profil unde sa ti se predea materiile acestea.eu sunt la profil uman si dau la medicina.din noiembrie am luat decizia asta si stau destul de bine cu invatatul pentru admitere dar bac-ul o sa-l las de o parte caci e prea mult de invatat.Ca sa inveti intr-un an la romana,istorie,sociologie, franceza, biologie si fizica e mult prea mult si nu poti sa le faci f bine pe ambele.