Nu. Cariera e ceva important pentru mine, sunt sigura ca partenerul meu nu mi-ar cere sa renunta la ceva ce ma implineste si nici nu m-ar pune sa aleg. Daca ar face-o, inseamna ca nu ne potrivim atat pe cat am crezut. Daca e vorba de timpul petrecut impreuna, acesta se negociaza si nu sunt genul care isi neglijeaza persoanele dragi doar pentru ca sunt obosita sau nu am timp; asa ca, daca asta ar fi motivul, am ajunge la un compromis.
Cred ca in prima instanta as incerca sa vorbesc cu el, sa ii spun ca nu imi neglijez familia sau pe el daca am si un loc de munca... apoi as incerca sa imi reduc programul la serviciu(asta in cazul in care simte el ca nu acord suficienta atentie lui si familiei) si crede-ma... daca stiu ca ma iubeste cu adevarat si mi-o cere spre exemplu pentru ca e un factor in plus de stres.sau pentru ca vrea sa am grija de casa si altele... o fac...insa numai sa stiu ca iubirea lui si a familiei o resimt din plin...
Totusi prefer sa raman la ideea cu un program redus, pentru a-l impaca si pe el, dar si pe mine.
Eu as renunta la orice pentru persoana iubita, ce conteaza cariera daca nu ai pe cineva alaturi? In plus daca mi-ar cere asta poate o cere pentru ca ma iubeste foarte mult si vrea sa fie cat mai mult timp alaturi de mine...
Daca te iubeste nu trebuie sa iti ceara sa renunti la cariera, mai ales daca este una de succes!
Nu, mai ales in ziua de azi, cand cu greu mai poti avea o cariera care sa te multumeasca pe toate planurile.
Mie nu mi. a cerut dar am renuntat la cariera, pentru el.am renuntat la tara mea pentru a ma stabili in alta tara.nu am regretat si nici nu regret ca am facut asta. loc de munca mai gasesti, dar iubire rareori
Depinde ce inseamna "familie" daca esti casatorita cu el si aveti copii de dragul lor cred ca ar trebui sa renunti pentru ca o slujba iti mai gasesti, insa copii cresc si ani nu se mai intorc sa-ti poti recupera timpul pierdut pe care l-ai irosit cu munca
Asta da intrebare... totul este de ce simti pe moment... pana acum cateva luni as fi zis categoric NU dar acum... da as putea sa las totul pentru el...
DiaNNa_8415 întreabă:
Decebal întreabă: