Asta o sa depinda si de orar de profesor si de celelalte materi, eu de ex. aveam 6 ore de engleza pe saptamana si cateodata faceam chiar cate 7 renuntand la alte materi. In majoritatea zilelor erau cate 2 ore pe zi unu dupa alata sau cu pauza de 2 ore.Si bineinteleg o sa le ai imartite in 2 sau in trei depinde de profesor, eu facea gramatica, literatura dar si o ora pe saptamana in care doar vorbeam despre anumite teme propuse de profesorare, aveam 2 profesoare si eram inpartiti in 2 grupe, nu stiu daca se mai face asa acum.iar in unele ore pe la sfarsitul saptamani aveam parte numai de jocuri si de diferite activitati distractive bineinteles legate tot de materie.Ti-asi recomanda sa te duci la un profil intensiv engleza te va ajuta mult pe viitor.Si sper sa ai si norocul sa intalnesti profesori potriviti. Mult noroc pe viitor.
Eu am trecut clasa a XII, profil Limbi Moderne iar in clasa a XI faceam 4 ore de engleza pe saptamana. :-)
Intr-a noua faceam 3 ore+1 optional si eram la limbi moderne intensiv, limba 1-engleza.
Nicolae_Radu_1990_jGPB întreabă: