| inatorul a întrebat:

Daca termin la stiinte ale naturii ce optiune de facultate am/mai departe joburi si daca puteti sa imi spuneti daca conteaza nota din bac la admitere si la ce facultate.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici cea de farmacist? Nu faci decat sa eliberezi medicamente la pacienti. Nu faci tu tratamente pacientilor si nu pui mana pe oameni daca nu iti place partea asta de tratament. Nici mie nu imi place sangele, sa vad ca lesina cineva sau ca a avut un accident. Un medic se confrunta cu astea dar un farmacist nu.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti da la medicina. Se da examen scris si bac-ul conteaza la departajare daca nu ma insel. Sunt facultati frumoase la medicina cum ar fi: medicina dentara, farmacie, medicina generala.

| inatorul explică (pentru anonim_4396):

Atl domeniu in afara de medicina?(nu vreau sa ma fac nici un fel de doctor nu imi place meseria de nici o culoare) care sa fie relevant cu profilul stiinte ale naturii

| AlexandraER a răspuns (pentru inatorul):

Păi te poti duce si la facultatea de informatica pentru ca faci si ceva informatică

| anonim_4396 a răspuns (pentru inatorul):

Nici cea de farmacist? Nu faci decat sa eliberezi medicamente la pacienti. Nu faci tu tratamente pacientilor si nu pui mana pe oameni daca nu iti place partea asta de tratament. Nici mie nu imi place sangele, sa vad ca lesina cineva sau ca a avut un accident. Un medic se confrunta cu astea dar un farmacist nu.