Probabil filologia e mai indicata decat orice profil real. Pedagogia probabil e cel mai bun profil de liceu care sa te pregateasca pentru faculta de psiho. Recomandare: citeste multa literatura buna: Dostoievski, Shakespeare, Dante, C. S. Lewis, Hugo. De la noi citeste: Marin Preda, Calinescu, Nichita Stanescu, Buzura... Citeste si cele 4 Evanghelii de la inceputul Noului Testament.
Succes!
Nu da la psihologie decat daca vrei sa faci cariera in strainatate, in romania nu faci nimic cu psihologia in cel mai bun caz ajungi intr-o scoala sa fii psiholog sau daca ai cabinet particular oricum nu vine nimeni pentru ca traim in romania
Nu conteaza, dar e bine sa nu faci un profil real ca nu iti foloseste prea mult.
Nu prea conteaza ce profil faci.Ar fi indicat sa te duci la unul uman, filologie de exemplu, dar nu este obligatoriu. Dar gandeste-te ca asta vrei acum. Poate pana termini liceul te vei razgandi, iar daca iti vei alege o meserie bazata pe o materie pe care la liceu nu se pune accentul, iti va veni foarte greu.Eu ti-as sugera sa urmezi un profil in care se studiaza toate materiile.
Ar trebui sa urmezi un profil real :Stiintele naturii mai exact sau daca nu-ti place mate info.Bafta!
Bună.
Profilul uman te poate ajuta foarte mult pentru facultatea de psihologie. Ai grijă este un drum lung, cu multe cursuri şi module pentru a putea profesa ca psiholog, terapeut, etc.
www.alegefacultatea.ro
Pa, pa.
Si eu sunt in aceiasi dilema.nici eu nu stiu...dar ma gandeam sa dau la stiinte ale naturii
Madycu întreabă: