In completare la ce a spus alllinna: si nepotii unchilor si ai matusilor! Detaliile tehnice pentru angajare le poti afla relativ usor[v. si raspunsul lui kenzo], dar eu iti dau urmatoarele sfaturi:
1.nu ai auzit de Securitate, iar daca ai auzit, stii ca a fost cel mai odios instrument de torturare fizica si psihica a populatiei Romaniei de catre "fratii" comunisti;
2.S.R.I. trebuie sa fie forta inteligenta care sa apere interesele si fiinta nationala a poporului roman, un popor care chiar merita aceste servicii;
3. daca vrei sa intri in S.R.I. pentru a avea un serviciu[si nu unul oarecare], eu zic sa renunti, fiindca, peste 20 de ani, iti va fi rusine sa te uiti in oglinda;
4. daca m-ai injurat ca am pus problema de la pct.3,e bine, iar eu iti doresc sa ajungi cel ce trebuie.
- Cum e posibil sa fii roman si sa spui k dupa 20 de ani de munk la SRI iti va fi rusine?! Rushine dc anume?
Nu apleca urechea la sfaturile lui Eliade si-a donshoarei' Alina.
Link-ul ce ti l-a dat kenzo e de mare folos...si pe mine m-a ajutat cu informatii despre admitere la ANI. Trebuie sa stii ca se intra foarte greu, concurenta e foarte mare. Insa nimic nu e imposibil! Atunci cand iti doresti ceva cu adevarat iti atingi scopul prin munca! Multa bafta!
Ma numes Celina, si asi vrea sa lucrez la sri pentru ca imi place foarte mult meseria asta.Nu asi face pentru bani asi faceo ca, chiar imi doresc din suflet sa fiu un agent secret.Sunt sigura ca am mare talent in meseria asta, nu ca ma laud da chiar imi place sa urmaresc situatiile din jur si sa descopar secretele... daca va intereseaza puteti sa ma gasiti pe id de mess...acesta hassan_celina.
Buna ziua, as vrea sa stiu cum pot sa ma angajez ca agent de informatii in cadrul SRI-ului.Imi doresc asta si cred ca voi si reusi sa aduc beneficii.Cum pot duce aceasta dorinta la indeplinire? Daca cineva din cadrul SRI citeste asta si vrea sa imi dea o sansa pot fii gasita pe id-ul georgianaanghel89.Va multumesc!