Cred că cei mai mulţi ar opta pentru oftalmolog, de aia spun că nici cardiolog nu ar fi prea rău, fiind mai puţini "doritori". Gândeşte'te ce'ţi place mai mult, la ce te descurci mai bine.
Succes!
De ce sa ne grabim. optezi azi?
eu as fi diabetolog si nutritionist (pentru ca am nevoie).
tu poti fi cardiolog - e functie vitala a organismului
sau oftalmolog - destul de important si nu la fel de stresant (nu ai viata pe mana, doar ceva organe f. importante).
Bună,
Eu aş alege oftalmolog, pentru că mă pot pronunţa mult mai uşor când vine vorba de un diagnostic decât în cazul unui cardiolog. Însă în acelaşi timp, bineînţeles că este de preferat să ajungi atât de bun încât să nu mai existe dubii ori neclarităţi.
Oftalmologia. Chiurgia este mai scarboasa, adica este mult sange cateodata! Dar ceea este foarte frumos este pediatria! Acolo nu e sange. Decat cand le curge copiilor cateodata din nas! Este frumo pediatria!
La inceputul verii pentru inscrierea la facultatea trebuit sa-mi fac toate analizele (facultatea de sport) iar medicul cardiolog mka tinut o ora (am asteptat sa-mi scrie pe adeverinta "apt pentru efort fizic") sa-mi faca ecografie, cica a auzit un suflu la inima de unde voia sa-mi vada sanii urat da n-am avut incotro nu stiu gandeste-te bine pe toate femeile urate diaintea mea le-a rezolvat repede eu baietii in general ii sfatuiresc medici cardiologi
Daca ar fi fost sa-mi aleg meseria de doctor as fi ales chirurgia. Dintre cele enumerate de tine nu ma atrage nici una pentru ca le vad oarecum niste meserii plictisitoare. E doar parerea mea!
Pai daca vrei sa alegi un medic alege si tu un post care sa plateste bine funda! eu iti zic sa alegi cardiolog
Musicmakesmefree întreabă: