Concentreaza-te la ce e important :viitorul tau. Uita de spaga si de toate problemele si nu renunta inainte sa incerci. Ca sa te calmezi mananca sanotos si du-te la alergat-asa alungi stresul si dupa exercitul fizic intens corpul secreta " hormonul fericirii" Ai grija cu cafeaua si cola - tine-le numai pentru dimineata maxim 1 ceasca/pahar. Dupamasa - incerca ceai verde - face bine la ten si silueta. Mult succes si nu renunta
In primul rand calmeaza`te.in al 2`lea rand si eu am trecut printr`o perioada exact lafel...inainte sa intru la liceu am aflat ca majoritatea intra cu shpaga si aproape m`am descurajat, dupa un timp mi-am revenit si am zis ce`o fi o fi... da intr-adevar multi intra cu shpaga dar profesorii daca vad un talent ei se chinuie sa il strecoare printre aia cu bani.gen, nici un profesor nu vrea sa vada un liceu de arta plin cu elevi cu bani care nu au talent.asa ca ai sanse si crede`ma nu te zbati degeaba.asa ca nu renunta si bafta multa:*
Ai incredere in tine, daca esti talentata o sa reusesti. in viata tot timpul se intampla asa, sunt altii care nu sunt destul de buni intr-un anumit domeniu, dar au bani, si cred ca pot rezolva totul cu ei, in romania cam vorbeste banul, cand am dat bacul eu am invatat pe rupte si am luat note destul de bune, in schimb prostii clasei care nu legau 2 vorbe au iesit numai cu 9 si 10 pentru ca aveau parintii bani, dar in timpul liceului vai de ei cum treceau clasa. nu mai e nimic corect in tara asta, dar daca tu asta iti doresti si esti talentata, nu mai te gandi la pile, mai sunt si cativa oameni corecti, care apreciaza talentul, nu te lasa influentata de aceste zvonuri, ca pana la urma nu este nimic nou ca iau aia spaga, toata lumea ia. odihneste-te, gandeste-te ca vei reusi si o sa vezi ca totul o sa fie bine
Hey. te inteleg. Stiu cum e. si eu am vrut sa intru la un liceu de muzica, arta etc... imi place foarte mult sa cant si sa pictez/desenez/schitez dar din pacate am renuntat la vis cam din acelasi motiv. Peste tot cei cu bani si relatii au prioritate indiferent daca au sau nu talent pentru acel lucru. E nedrept. stiu. dar asta e. Daca iti doresti din tot sufletul. mai tarziu vei reusi >
Alecstev13 întreabă:
RaduAlexandru2005 întreabă: