| madwtza_9512 a întrebat:

De cand sunt mica imi doresc sa apar pe coperta unei reviste sau ceva de genu, sa apara imaginea mea pe anumite produse(insa nu pe reviste pentru >adultiexclus

Răspuns Câştigător
| Insurgent a răspuns:

Pai este f simplu poti aparea pe coperta revistei Bravo girl! (este pentru adolescente si f multe fete citesc revista asta), tot ce trebuie sa faci este sa trimiti poza ta la adresa redactiei Bd-Dimitrie Pompeiu nr. 6, sector 2, Bucuresti-sau mail-ul este office@bravogirl.ro! si visul ti se va implini
Bafta!
Sper ca te'am ajutat, Imi dai fundabig grin?

8 răspunsuri:
| cristi 25 a răspuns:

Trebuie sa mai muncesti sau sa ai o relatie cu un cineva sa ajungi cineva asta inseamna o mini vedeta...

| AllieGlam a răspuns:

Poti sa apari pe coperta BVG!(bravo girl)trm poza ta la adresa de acolo si gata...nu trebuie sa te culci cu nu stiu cineva ca sa poti face acest lucrulaughingwinking

| madwtza_9512 explică:

Daca ma puteti indruma dau fundita

| andreea_8479 a răspuns:

Multe adolescente isi doresc asta
cand privesti o fata de pe coperta unei reviste te uimeste uneori, machiaj perfect, frumusete radianta, zambet stralucitor, haine cum numai in reviste vedem
nu apare oricine pe coperta unei reviste insa totul are un inceput
cum au spus si fetele cool girl ar fi o prima solutie
uite aici site ul http://www.coolgirl.ro/new/concurs/fii_pe_coperta.php

mult succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai. majoriatea fetelor care apar pe copertile revistelor sunt modele. stiu asta din proprie experienta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te faci gagica lu` Liviu Varciu si apari si uhee hee)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, cred ca cu parerea asta te pot ajuta:nici eu nu stiu prea mult dar iti spun ca trebuie sa iti faci o poza foarte frumoasa si sa cauti adresa revistei doriteca sa pui poza ca edu am citit si am uitat putin si din cat stiu asa se face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vau si eu

Întrebări similare