| ralucaralu a întrebat:

De cativa ani, parintii ma tot intreaba ce vreau sa fac in viitor, spun ca trebuie sa stiu de mica ce vreau ca sa reusesc. M-au facut sa fiu asa pesimista in legatura cu viitorul meu pentru ca lor le e frica de esec. Invat foarte bine si am hotarat sau dau la medicina. Nu stiu de ce, nu pot sa le spun.Ma tot intreaba si nu vreau sa le spun, parca imi e frica de ceea ce gandesc ei. Ce sa fac? Nu stiu cum sa le spun, sunt sigura ca o sa ma sustina, dar nu pot.

7 răspunsuri:
| cryssajust4u a răspuns:

Buna eu as spune sa le spui 1.pentru ca sa te descarci 2.pentru ca si ei sa fie usurati ca le-ai spus 3. sunt sigura ca ei o sa fie de acord pentru sa dai la medicina e cv complicat si ai nevoie de note bune. Sper ca te-am ajutat:*

| AlexKiddu a răspuns:

Si eu vreau sa dau la medicina spune-le o sa te sutina si pe mine ma sustin happy

| LoveÈℓa a răspuns:

E viitorul tau nu e loc de frica atunci cand trebuie sa iei o decizie importanta.Si mai ales daca spui ca parintilor le pasa foarte mult de viitorul tau cum ai spus-o si tu o sa te sustina. Oricui e frica sa ia o decizie importanta mai ales ca aceasta cred ca este prima decizie a unui adolescent.Si mie imi este frica cand o sa le spun parintilor ce facultate vreau sa fac, ce vreau sa devin dar acesta este inceputul viitorului tau nu trebuie sa eziti.Atata timp cat ai incredere in tine totul o sa fie bine.Cum am spus toti le este frica de esec.Si pe mine ma bat parintii la cap sa devin cineva important in viata si sa ma pot descurca si au dreptate. E primul pas in viata care trebuie sa-l facem fara sa ne indrume parintii acum trebuie sa te sustina si tu sa alegi ce este cel mai bine pentru viitorul tau!

| ROB3RT89 a răspuns:

De ce crezi tu ca nu te-ar sustine? Ca dai la medicina?! Stai linistita, pana la urma este viitoru tau si decizia ta.Mult succeshappy

| FerLin a răspuns:

Exact asa cum ne-ai scris noua aici "problema ta", exact asa explica-le-o si lor dar pe un ton cat mai calm cu putinta, ca ei sa inteleaga ca inainte de faptul ca tu trebuie sa fi motivata pentru a o lua intr-o directie anume, tu ai nevoie si de sprijin.
In cazul in care nu te vei razgandii pe parcurs, ai putea sa te orientezi spre medicina pentru ca e o profesie frumoasa si cu multe satisfactii dar si cu foarte mari responsabilitati. Eu de exemplu m-am hotarat cand dadeam BAC-ul in timpul probei orale de la limba franceza la ce facultate vreau sa dau happy. Pentru ca nu am intrat a trebuit sa-mi aleg ceva asemanator si mi-am ales pe loc (asta pentru ca stiam deja pe ce sfera profesionala vreau sa ma axez). Succes si nu trebuie sa fi deloc tensionata in privinta asta, toate vin la timpul lor.

| emabrumareanu29 a răspuns:

Buna. iti propun un job. reprezentant/coordonator la giada rome sau ladys.daca te intereseaza,id-ul meu este ema_brumareanu@yahoo.com si iti pot da mai multe detalii.

| iulika009 a răspuns:

Trebuie sa gasesti momentul potrivit pentru a le spune.Deci sa nu-ti fie frica pentru ca o sa te sustina si iti vor fi mereu alaturi.Curaj!