| FeliciaAndreea1 a întrebat:

De ce ai nevoie pentru. a intra la Oxford\Harvard? Adica nu pe bani sau pile.Raspuns complet:Ce examene trebuie sa dau etc. Cel mai bun raspuns primeste FUNDA.winking

4 răspunsuri:
| PatriciaTimis a răspuns:

Acolo intra numai copiii geniali sa zic asa, nu poti inttra pur si simplu ca iti doresti tu. Si iti dau un sfat. Poate tu ai posibilititati, dar acolo ori intri cu bursa (daca ai) si nu platesti nimic sau platesti taxa pe luna. aprox. 3000 euro sau poate si mai mult. Si acuma iti raspund la intrebare. I nevoie si chiar i un lucru genial pentru cei care sunt acoloca au foarte multe posibilitati sa ajunga mari in viata cu un job extrem de bun!

| FeliciaAndreea1 explică (pentru PatriciaTimis):

Uite care e treaba:eu lucrez 40 de foi de caiet studentesc pe zi si sunt clasa a 6a.Si asta doar la mate! Stiu ca Harvard e cea mai buna, dar e tocmai in America[SUA], asa ca varianta e Oxford! Sa crezi tu ca acolo se intra doar pe bani! Conteaza si inteligenta.

| Perseverance a răspuns (pentru FeliciaAndreea1):

Lauda de sine nu miroase a bine.

| PatriciaTimis a răspuns (pentru FeliciaAndreea1):

Conteaza! De asta am zis ca acolo intra numai copiii geniali. Da tu esti in clasa a6. Trebuie sa fii foarte dezvoltata in materii (depinde ce alegi). Si acolo ti-am zis i foarte scump. Daca esti extrem de inteligent participi la olimpiade primesti bursa, doar daca iei locul intai sau doi. Da ar trebui sa ajungi pana la olimpiada internationala sa iei bursa.winking Su cum am spus, intri cu bursa si nu platesti nimic pe luna sau platesti taxa aprox. 3000 euro sau mai mult.