| sindile a întrebat:

De ce credeti ca invatamantul este tratat cu indiferenta in Romania?

10 răspunsuri:
ValiMocanu
| ValiMocanu a răspuns:

Indiferenta zici? Eu as numi-o lipsa de profesionalism. Cumulata cu interesele oculte (a se vedea cazurile de numiri in fuctii pe criterii politice), cu orgoliile prostesti (fiecare incearca sa-si puna numele pe asazisa reforma din invatamant), cu lipsa de motivatie financiara a dascalilor, cu lipsa de implicare a autoritatilor locale, dar si a parintilor, iata reteta haosului din acest sistem. Trist!

regis
| regis a răspuns:

Imi place sa ma amagesc ca din ignoranta. Insa uneori greu ma pot abtine sa nu cred ca este rea intentie.

auran
| auran a răspuns:

Pt ca suntem condusi de niste oameni care nu stiu de capul lor, daramite de invatamant
vrem invatamant occidental dar, nu vom avea niciodata pentru ca nu stim sa ne adaptam la asa ceva
iar profesorii, sunt numai dupa castig - rar mai vezi unul care sa te invete ceva fara sa se gandeasca la profit
dar, nici cu elevii nu imi este rusine
- sunt vai de mama lor

| Beatrice_6624 a răspuns:

Din cauza ca cei care sunt acum la putere asa fc nu, numai cu invatamintul si cu altele. Consider ca daca vrei sa inveti nu are cine sa ti explice an de an, sunt suplinitori bine dar cei care sunt profesori, educatori, invatatori trebuie sa cotizezi la ei cu bani si tot nu inveti nimk.

| dinusinziana a răspuns:

Pentru ca nu avem oameni capabili, si ministri (mihail hardau, fostul ministru al invatamantului) care nu stiu nici sa conjuge verbul "a fi" corect. ce pretentii sa avem de la oameni, daca nici macar Guvernul nu are atitudinea care ar trebui?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar tu de ce crezi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca nu are cine sa ne conduca calumea

| gaby_6279 a răspuns:

Daca sar alege un ministru mai sever poate nu sar trata cu indiferenta dar in primul rand democratia e de vina in mare parte ca nici elevii nu mai stiu de frica nimanui .......asta e parerea mea pe timpul meu nu era asa haos se trata altfel invatamantul acu e vai de invatamantul romanesc

| madalena_8625 a răspuns:

Majoritatea lucrurilor sunt tratate cu indiferenta de ce nu si invatamantu.este vina noastra a tuturor.cand copilu are o problema mergem cu plocoane.asa ca toti sau invatat asa.si nu-si mai dau nici un interes in a invata copii.tris pentru.toti.nu se vede nimic bun in viitoarele generati. ignoranta

| simina_1942 a răspuns:

Pentru ca nu mai ofera aproape nimic.Trebuie sa ai bani si poti face orce facultate e foarte grav.

Întrebări similare