anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce credeti ca oamenii se feresc sa lucreze la companii care vand asigurari de viata, in ciuda faptului ca se castiga peste medie?

Răspuns Câştigător
| mihaela_5361 a răspuns:

Pentru că trebuie să convingă alţi oameni că ceea ce oferă compania este cel mai avantajos pachet de pe piaţă şi că li s-ar potrivi cel mai bine. Din păcate la capitolul comunicare stăm foarte prost şi nici veniturile nu ne ajută prea mult.

6 răspunsuri:
cristian
| cristian a răspuns:

Pentru ca nu au tehnici de persuasiune si nu pot vinde suficient pentru a asigura un portofoliu de clienti impus.

auran
| auran a răspuns:

Pentru ca alergi ca un disperat/a si uneori este fara folos. Datorita targhetului impus de anumite societati

| DenissaDeea a răspuns:

Eu am avut doua propuneri de a lucra in companii de asigurari, si mi s-a parut ok din puct de vedere a munci desfasurate in schimb daca mi-a placut locul de munca nu am putut indeplini cerintele lor! care sunt cerinte chiar stupide si greu de conceput si irealizabile si fara nici un avantaj asupra clientului! imi pare rau dar asta mi s-a intamplat ca o concluzie...

| sigmanet a răspuns:

Nu oricine are harul si placerea sa lucreze in vanzari si cu oamenii. E o munca solicitanta si de multe ori se plateste la comision.

Răspuns utilizator avertizat
| 261966 a răspuns:

E o munca solicitanta si de multe ori se plateste la comision, nu am incredere in asigurari.