anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce eu nu sunt mandru ca sunt roman?

Răspuns Câştigător
| iTami a răspuns:

Ti-o zic simplu : pentru ca n-ai de ce sad

7 răspunsuri:
| DenisIonut01 a răspuns:

Din cauza ca nu ai ajuns intr-o situatie mai rea ca in Romania!

| DenisIonut01 a răspuns:

Din cauza Mr.President?

| snoppyamabil a răspuns:

Buna intrebare...sa stii ca nu esti singurul care nu se mandreste cu asta,nu suntem mandrii ca suntem romanii deoarece ne-e rusine de ce fac cei de nationalitatea Romana,in tarile straine, un exemplu am fost un vacanta in anglia mi-am facut niste prieteni dar cand au aflat ca-s roman, 1-2 au si disparut de langa mine.

| Lluuminitaa a răspuns:

Din cauza ca partidul roman are numai dobitoci care ne fura in ultimul hal si din cauza lor oamenii se apuca de furat sau alte prostii si creaza romaniei o reclama proasta cum se zice laughing pentru ca in strainatate cine aude roman zice gata hoti si violatori si ucigasi si mai stiu eu ce sigh de asta nu esti mandru ca esti roman sad

| MMihai a răspuns:

Dar nu te oprește nimeni, să fii mândru, că ești român!

| AdelinaC a răspuns:

Pt ca ti-au intrat prostii in cap.Toata lumea din afara ne vede cu ochi rai din cauza tiganilor si romanilor le-a intrat in cap ca Romania nu e buna de nimic...ma enerveaza oamenii astia care cred ca tot ce spun americanii sau germanii e sfant si ca noi nu contam.Noi suntem ceea ce suntem tot din cauza noastra pentru ca ne complacem in ideea ce suntem romani si ca nu putem fi ca germanii, englezii sau americanii, de parca ei ar fi mai buni ca noi.Americanii sunt buni pentru ca au adus la ei in tara oameni din alte tari care sa faca treaba in locul lor.
Daca romanii nu sunt buni de nimic di nu ar trebui sa fim mandrii de noi, atunci de ce cei din afara primesc medici de la noi? Cine o fi inventat prima data insulina?(nu vorbesc de faptul ca un american s-a laudat cu munca lui Paulescu, dar cauta pe net si vei afla)Cine o fi descoperit motorul cu reactie sau laserul? Romanii pot face multe dar le este mai usor sa spuna ca altii sunt mai buni si sa ii lase sa ne-o ia inainte.Motive ai sa fii mandru ca esti roman...

| andryoo a răspuns:

Probabil pentru ca imaginea noastra nu este deloc buna in fata altor tari europene si nu numai

Întrebări similare