| cristiana08 a întrebat:

De ce imi insultati copilul in halul asta? Sunt mama cristianei0765612168
De ce o insultati in halul asta cu rahat si pisat si altele? Va rog nu sunteti civilizati.

7 răspunsuri:
| 9gag a răspuns:

Daca esti intr-adevar parintele acestui copil inadaptat societatii iti recomand calduros sa iti educi propriul copil si sa nu faci altora educatie prin internet. Copilul tau are probleme grave(probabil si mintale) si tu te iei de utilizatorii unui site. Pfff...

| valThina a răspuns:

Daca chiar e adevarat ca esti mama ei de ce nu vorbesti tu cu ea la problemele pe care le are? te`ai uitat asa din curiozitate la intrebarile postate de ea? unde zice ca are un iubit si ca acel iubit e varul ei?

| Smile94 a răspuns:

Pai,chiar daca ai fost insultata, ti se pare normal, sa ne faci prosti, atata timp cat la varsta de 9 ani, esti cu verisorul tau? oricum faza cu va spun lui mama ne face p toti sa tremuram.

| Lery a răspuns:

rolling on the floor)Ia uite-o si pa marea doamna sau copilu de 9 ani care ei fi.Du-te ma daci si lasane in pace.Numai idioti in Romania asta. daca nu-ti cnvine tute dracu ma muiere.Ca vad ca pa toti v-apuca.Si noi cei de pe TPU suntem normali voi mai putini cu intrebarile voastre tampite si infantile.Joaca cu papusi e recomandabila pentru voilaughing hai pa

| Lery a răspuns:

Atunci sa-si faca verizoara ei cont. Oricum nu cred asta deci reformulez propozitia spune-i verisoarei imaginare sa-si faca cont pe TPU.(ce scuzalaughing)) )

| pastilutecolorate a răspuns:

Fetito`te apuca la ore fixe?=]]]]]

| cristiana08 explică:

O va spun un secret. Fata mea nu a scris chestia cu varul ei si verisoara ei.Inteleti? Voi acum impacativa eu v-am spus adevarul.Ea imparte siteul cristiana0765612186 cu verisoara ei.