| Mikky a întrebat:

De ce in ziua de azi ca sa ati faci o cariera frumoasa trebuie ca sa treci prin paturile altcuiva?
Ma uit si vad revistele si nu imi vine sa cred ce poate sa faca vedetele pentru ca sa fie vedete si recunoscute

Răspuns Câştigător
| Korrawi a răspuns:

Cariera in ce domeniu? Daca te referi la media in general, dobitoci care iti conditioneaza ascensiunea profesionala de patul lor exista peste tot. Dar poti reusi si in alt fel daca iti propui si muncesti pentru asta. Tine de tine totul, daca iti doresti ceva cu adevarat, ai talent pentru scopul propus, si muncesti indeajuns de mult, reusesti. Si "vedetele" de la noi, pai asta cere publicul manelizat si otvizat, daca nu aveau cautare scandalurile si depravarea in direct, nu existau.Paine si circ, cu painea mai greu la noi, dar circ ohooo laughing din belsug.

3 răspunsuri:
| negru30 a răspuns:

Fiecare face ce doreste Daca ele doresc sa se afirme asa este treaba lor nu a noastra

| ImiPlaceSaEnervezLumea a răspuns:

Daca esti desteapta nu trebuie sa treci prin paturile nimanui ca sa faci cariera! multe din vedetele noastre, adica ceea ce se poate numi vedete sunt batute-n cap! nu ai ce sa le ceri

| emabrumareanu29 a răspuns:

Buna. iti propun un job. reprezentant/coordonator la giada rome sau ladys.daca te intereseaza,id-ul meu este ema_brumareanu@yahoo.com si iti pot da mai multe detalii.