| Slavic a întrebat:

De ce Majoritatea lumii il Detesta pe Justin Bieber? Sincer sa fiu si eu il urasc.

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Argumentează această ură față de el!
Pa, pa.

11 răspunsuri:
| Anonymus314 a răspuns:

Cauta bine in minte si vezi de ce il urasti tu si apoi o sa-ti dai seama ca-l uram din acelasi motiv.

| Eaaa_4667 a răspuns:

Buna, si eu il iubesclove struck mi se pare foarte frumos. sad si stiu aproape totul despre el love struck... unii nu-l plac. k sunt cocalari. adica asculta manele.

| kathgilbert a răspuns (pentru Eaaa_4667):

Nu-mi place Justin Bieber, dar cum pot sa fiu cocalara, daca nu ascult manele laughing?

| JenniferJannet a răspuns (pentru Eaaa_4667):

bai tu esti cocalara sau te prefaci?rolling on the floor TOATA LUMEA il uraste pe justin bieber pentru ca: e fata, are voce de fatalaughing, e un baatel pierdut de soarta si unele il adora...ce sa faci si nu, nu ascult manele, le urasc.ce ascult? in general rock...ce pentru ca nu l plac inseamna ca sunt cocalararolling on the floor)? e inversul fetito straight facestraight face o sa vezi cand o sa fii mai mare ca o sa zici ca ai fost cocalara.PAPA

| negru30 a răspuns:

Te-ai intrebat vreodata cati te urasc si pe tine? Oare au motiv?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru că cântă ca o fetiță, și mai cântă și urât, mai e și încrezut! Pur și simplu este un cântăreț pentru fetițe mai mici de 10 ani. YEY, Everyone hates Gaystin Biberon!

| FaraIdeiDeNume a răspuns:

Pentru ca fetele is amorezate de el cu toate ca arata ca o fata si canta ca o fata si e afon si e mare vedetabig grin

| kathgilbert a răspuns:

Ehm, eu nu-l urasc, doar ca nu mi se pare o supervedeta, poate doar pentru copiii mici. Mie una mi se pare cam increzut.

| Alexycys2000 a răspuns:

Fiecare cu gusturile lui. Mie imi place Skillet dar il urasc pe Guta. La altii e invers.

| dennis17 a răspuns:

Pentru ca ar vrea sa fie in locul lui happy

| AlbertinAlexandru a răspuns:

Eu il urasc pe justin si nu sunt kocalar chiar urasc manelele ascult rock rock alternatic punk si chest din astea... eu il urasc deoarece desi si-a inceput cariera de cativa ani el deja se crede mare cantaret

Întrebări similare