| elasexygagica a întrebat:

De ce medicina este o materie atat de grea sad mutzi care isi doresc sa fie doctori le sunt spulberate visele din cauza cartiilor uriase si a termeniilor de toata groaza, sa nu mai spun de taxa de facultate saraciisad, de ce e asa de grea si de lunga? dc trebuie saracii studenti sa se chinuie 100 de ani pana sa ajunga ce isi dorescsad si pe urma sa primeasca un salariu cat unu care vinde tigari sau chiar mai putinsad, asta in cazul in care are ghinionul de a nu pleca din tarasad Eu nu vreau sa dau la medicina pentru ca eu sunt certata rau cu cartea, dar mi se face mila de unii care se viseaza doctori dar nu isi pot indeplini visu astasad voi ce parere aveti despre facultatea de medicina si de medicina in sinesad?

Răspuns Câştigător
| JahBless a răspuns:

Medicina din cartile noastre e printre cele mai recunoscute.ii partea a 2-a daca omul doreste sa-si puna in practica cunostintele in tara sau afara.De ce crezi ca sunt chemati atati doctori in strainatate?

7 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

La medicina trebuie sa muncesti mai mult ...fiindca daca e sa gresesti, te joci cu viata pacientului!

| noktambul a răspuns:

Profesia de medic este una dintre cele mai nobile ocupatii : sa faci om din nou pe cineva care abia mai sufla si sa il aduci din nou la o viata normala! De ce e "grea" medicina? De ce dureaza atata studiile? Ai impresia ca fara niste studii temeinice ai putea sa diagnostichezi si sa vindeci atatea boli si sa alini atatea suferinte fizice? Boli si suferinte adevarate, nu raceli sau dureri de cap. Cine doar "viseaza" sa ajunga medic nu are nicio sansa daca se rezuma doar la "vise" si nu pune mana serios pe carte. Crezi ca poti face operatii pe creier sau sa transplantezi un rinichi, de exemplu, doar tocind un oarecare manual timp de vreo saptamana?

| shakira_5160 a răspuns:

Si eu vreau sa devin medic sunt o foarte mare tocilara si sigur o sa ma descurc eu sunt optimista fiti si voi cei care v doriti acest job

| NickiMinaj a răspuns:

E singura facultate care ma atrage, e o perceptie gresita sa crezi ca stai 100 de ani in tara lui boc cu salar infect pana prinzi un post la lehliu gara. bine, cine are radacini sta...
a! exista si locuri bugetate.

| ganton a răspuns:

Pai materia aia e o bariera ca hidrocefalii ca tine sa nu ajunga sa taie oameni sau sa le dea medicamente gresite.

| JeSuisElle a răspuns:

Pai nu tota lumea ajunge medic, trebuie sa muncesti invatand si trebuie si bani si facultatea ia si 6 ani deci multa munca.Eu dau la medicina mi se pare o meserie frumoasa si se castiga multi bani mai ales in afara.:*

| mihaela94_9486 a răspuns:

Tocmai ca sa filtreze oamenii, nu sa ajunga tot prostul medic. Si bineinteles ca sa invete tot ce e necesar. Pentru ca viata oamenilor este pusa in mainile lor. Ti-ar conveni sa te opereze unu care nu stie ce face?

Întrebări recente