Pentru că bărbații iubesc numai acele femei, iar celelalte sunt sortite să moară singure sau înconjurate de o duzină de pisici.
Pentru că orice cârpă stă bine pe un corp fără forme și alungit. Și doar așa ar putea să facă bani designerii de modă, firmele de cosmetice, saloanele de nu-știu-ce, soluțiile de slăbit, psihologii ș.a.m.d.
Nu este geva obligatoriu ca sa fi model trebuie sa ai putin stil apoi sa nu fi prea grasa sau slaba acum is mai apreciate cele mai plinute decat scheletele apoi in legatura cu inaltimea nu e chiar asa inaltimea e de la tocuri dar normal majoritatea nu am [peste 1.70 fundita
Nu este geva obligatoriu ca sa fi model trebuie sa ai putin stil apoi sa nu fi prea grasa sau slaba acum is mai apreciate cele mai plinute decat scheletele apoi in legatura cu inaltimea nu e chiar asa inaltimea e de la tocuri dar normal majoritatea nu am [peste 1.70 fundita ?
Pentru ca ar fi mai frumos...sincer mie uneori imi plac mai mult fetele scunde. . Cand esti inalta esti de obicei si slaba, iar cand esti mai mica esti mai grasuta, si poate si de aceea, stii ca tebuie sa fii slaba.
Tequieromuchaco_Alexia_1995 întreabă: