| RĂDUCU6969 a întrebat:

De ce mulți nu angajează tineri la pază? Preferă să angajeze oameni în vârstă care consumă alcool în timpul programului?

Răspuns Câştigător
| LisaJulie a răspuns:

Eu am văzut mulți tineri angajați la paza, nu renunța, mai încearcă

10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Si unul tanar nu poate consuma alcool in timpul programului?

| Madaxo97 a răspuns:

Ba angajează si tineri. Oricum, este păcat sa te angajezi la paza ca și tânăr, încearcă sa cauti un job care sa te dezvolte mai mult. Ca si tânăr ai atâtea oportunități, e păcat sa alegi sa lucrezi la paza.

Bula
| Bula a răspuns:

Pentru a fi agent de paza, trebuie sa ai si pregatire pentru folosirea armelor de foc.
Cei in varsta au invatat folosiea armelor cand au facut armata obligatorie, dar tineri sunt putini cu asemenea pregatire (cei care au asemenea pregatire, au trecut de scolarizare militara sau politie /jandarmerie).

| RĂDUCU6969 explică (pentru Bula):

Nu trebuie. Doar dacă vrei să fii agent pază la transport valori.

Bula
| Bula a răspuns (pentru RĂDUCU6969):

Trebuie pentru orice paza de valori (inclusiv magazii, cladiri, etc.).

| gabicoo a răspuns:

Pentru că au și șefii cu cine să se "cinstească"! Nu?winking

Nu este adevărat ce spui. Poate doar în cazul în care paznicul respectiv trebuie să poarte o armă de foc - caz în care trebuie să aibă armata făcută. Aici se încadrează persoane din categoria de vârstă peste 40 de ani.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Bula):

Hahahahahahaha
Ce gluma buna.

| siriusblack98 a răspuns:

@Bula, ma omule, tie ti se pare ca toti paznicii au arma de foc? Unde traiesti? In America? NU este adevarat ca trebuie sa ai pregatire pentru folosirea armelor de foc. Asa ceva iti trebuie doar pe la transport valori si paza pe la bazele militare unde se angajeaza si civili. "Trebuie pentru orice paza de valori (inclusiv magazii, cladiri, etc.)" Pentru transport valori da DAR NU pentru cladiri si magazine, nu mai vorbi aiurea ca am rude in paza, am cunostinte care detin firme de paza si nu este adevarat ce indrugi tu acolo. Nici la BGS nu se impune sa ai permis de port-arma sau sa ai vreun fel de pregatire in folosirea armelor de foc cat nu esti pe la interventii sau la divizia de transport valori.

@Raducu, tinerii nu se angajeaza in general in paza deoarece salariile sunt foarte mici, de regula se ofera salariul minim, multe firme de paza sunt neserioase cu plata salariilor iar turele de 12h/24h/48h nu sunt pentru toata lumea. Se angajeaza preponderent batrani deoarece acestia mai au si o pensie si le convine sa mai primeasca un 25-30 de milioane.

| Kufu95 a răspuns (pentru Bula):

Nu trebuie nici o pregătire.

Bula
| Bula a răspuns (pentru Kufu95):

Cumnatul meu a fost refuzat la angajare ca paznic (bloc de locuinta de lux), fiindca nu a avut atestare de port-arma.