| Kataklysm a întrebat:

De ce sa ma apuc?
Chitara sau Cameraman?
Ce e mai avantajos?
Daca:
Chitara:
-Ce chitara imi recomandati pana in 15 mil pentru incepatori.
Cameraman:
-Ce camera imi recomandati pana in 15 mil pentru filmare nunti si botezuri, tinand cont si de lumina normala(afara) si lumina slaba (in biserica),
Multumesc anticipat.
Funa+Vot.

Răspuns Câştigător
| contunustiucare a răspuns:

Camera profesionala... mai greu pana in 15 mil. Chitara in schimb gasesti, si ieftina si buna. Cameraman este avantajos intr-adevar, dar cu chitara este altceva, poti intra intr-o trupa, poti canta solo, e alt ''feeling'' cu chitara:X. Eu fac chitara de multi ani si sentimentul ala placut nu s-a stins, ba chiar creste pe masura acordurilorhappy. Eu spun sa te apuci de chitara.

6 răspunsuri:
| JhonnyDepp a răspuns:

Eu ti-asi recomanda chitara pentru ca si eu cant si nu cu una scumpa pana in 6 mil un set...cu cam tot ce trebuie.Succes...funda? big grin

| dianaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Eu zic sa te apuci de cameraman

| ElaMiha97 a răspuns:

Camerahappy

| ktalin2k a răspuns:

Iti recomand cameraman cea ce sunt si eu :D

hmm la faza cu biserica ai uita sa zici si de restaurant si iti recomand o lampa pentru camera
dar camera la 15 mil nu stiu incerca sa cauti pe net (craiovaforum) sau http://www.foto-magazin.ro/

| Emmanuella00 a răspuns:

EU zic ca eu mai bine cameraman deoarece se castiga bine din cate stiu.Dar daca e sa canti e un lucru bun si frumos oricum ascultati inima.

| IFever a răspuns:

Iti recomand sa te apuci de chitara, iti vei dezvolta psihicul foarte mult prin acest mod.De asemenea, sa recunostem, chitaristii sunt mai bine platiti ca, cameramanii tongue