Nu au răbdare, nu știu sa explice, sunt fixisti sau sunt anumite antipatii de la început.
Simplu: "Doamna, sunt aici ca sa invat. Greselile sunt inerente celui care invata". Spus cit mai autoritar, sa priceapa ca esti la inceput, si ca cererile ei sunt aberante.
In primul rand, deoarece AU EXPERIENTA! considera ca un Novice, le pune RABDAREA la incercare!
Tradus: pentru ei e o rutina, pentru tine un examen
Ați pățit-o și voi?
Cum ați gestionat situația?
Intrebarea ta imi aminteste de unul dintre primele mele locuri de munca - Kaufland ( casierita la Kaufland ).
La fel ca tine, si eu am dat peste fel si fel de " instructori", o tipa tanara care lucrase acolo de maxim un an, relationam foarte ok cu ea, imi explica calm & imi repeta daca era necesar, nu se enerva, si spunea de fiecare data ceva de genul : "nu-i nimic, e ok si eu am fost novice /incepatoare ", apoi, am dat de o matracuca ( si da , batrana, cu experienta ( si acum cred ca lucreaza pe acolo, intelegi cred ca a fost reversul a ceea ce asteapta un novice de la cineva mai priceput.
Cum am gestionat situatia?
Odata mi-am dat demisia, apoi am revenit , apoi am fost data afara... si nu am mai revenit
Uită de unde pleacă, se simt importanți. Îți dai seama daca unu din asta ar ajunge Intr o funcție de conducere?
Cum era aia cu "păduchele in frunte"?
Da. Au uitat că și ei au fost o dată începători.
Asa sunt oamenii, si daca esti si genu de persoana care pricepe putin mai greu, e si mai rau, o sa te creada toti prost
anonim_4396 întreabă: