| Senorita2000 a întrebat:

De ce uneori cand intru pe vreun site imi apare o casuta gri unde scrie ca sunt al 999 999 [ sau cat]si ca am castigat eu stiu ce.De ce imi apare casuta aia? Azi mi-a aparut de vreo 6 ori
SCZ PT CATEGORIE

Răspuns Câştigător
| oNaDy a răspuns:

Da e o reclama stresanta care poate fi inlaturata cu ajutorul unui adblocker happy

5 răspunsuri:
| Everlast15 a răspuns:

Aia e un fel de reclama fake.nu intra pe alea.si nu iti da datele niciodata.ca s-ar putea sa iti iei o mare teapa

| Bteen a răspuns:

Sunt pop-uri care fac reclama anumitor site-uri. Sa nu crezi ca tu chiar vei castiga ceva. Sau a doua varianta pot fi virusi.

| Alexandrumar1 a răspuns:

Maa aia e un premiu de un milion de dolari care doreste fi castigat de oricine...rolling on the floor e doar o reclama, care mai poatefi facuta de hackeri pentru a atrage oamenii pentru un virus sau mai stiu eu pentru a pacali fraierii si sa scoata bani din ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acelea iti apar semn ca ai castigat si chiar esti al xxx-lea de vreme ce apar si altora in acelasi timp si le spun acelasi lucru, anume ca sunt al xxx-lea castigator, aiurea!
Sunt reclame adsens sub diferite modalitati prin care userii sunt atrasi si ispititi sa dea click, nu va bateti capu inutil, e nimic.

| Senorita2000 explică:

Dar acea reclama nici nu ma interesa dar era deja enervanta de cat tot imi intra.