Statistica elocventa:
4 raspunsuri, 122 de intrebari puse - cele mai multe prostesti sau cu raspuns evident la orice cautare pe un motor de cautare cat de cat ok (Google, Yahoo, Bing etc). cat timp pierzi pe TPU intreband poti gasi usor informatiile respective. trebuie doar sa vrei
Bună.
Ori nu știu și aleargă după puncte ori întrebarea cere un astfel de răspuns.
Pa, pa.
Trebuie sa te obisnuiesti cu ironii pentru ca asa suntem noi,, cei care ne aflam in treaba[ si eu sunt de acord cu tine pentru cei care nu stiu sau nu le place intrebarea sa nu rasp dar. nu poti face nimic ] treci peste. ignora si mergi mai departe ok. pa
Aceasta este lumea din care facem si noi parte. Nu trebuie sa te mire acest lucru, fiecare are modul lui de a gandi si de a vedea in spatiu. Viata este o suma de provocari, tu doar ai de ales, nimic nu e usor in viata fii gata sa lupti sa stii sa te aperi, pentru a zambi la provocari ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.
Acum m-am uitat peste întrebările tale. Păi poate pentru ca unele din ele pur şi simplu sunt prea prost expirmate ca sa maă exprim delicat Reformulează şi nu întreba decât chesti care au sens.Baftă!
Incetati sa dati vina pe altii si sa uitati de voi insiva. Daca pui intrebari idioate, sau daca nu esti coerent, lucid si folosesti mereu aceleasi 50 de cuvinte normal ca vei primi numa' raspunsuri tampite.
Oamenii în general sunt răutăcioşi, alţii aşa au fost crescuţi. N-ai ce să le faci nu-i băga înseamă, n-are rost.
FantaSZy.
Pentru ca postezi cel putin 3 intrebari in acelasi timp si pentru ca ai o exprimare foarte aiurea. Zici ca acum inveti limba romana. Eu unul m-am abtinut, cel putin la intrebarile tale.
Sfatul meu este sa pui cate o intrebare pe rand si sa o gandesti bine inainte. Scrie corect dpdv gramatical si ortografic si astfel numarul raspunsurilor ironice sau in bataie de joc se va reduce.
Buna!
Ca sa faca puncte mai multe si sa scoata "stupid". ar trebui sa te obisnuiesti .
Pa, pa.
Pentru ca astepti mura in gura. Sunt si alte site-uri unde gasesti raspunsuri mai bune la intrebarile tale tot ce trebuie sa faci e sa-l intrebi pe prietenul google. Si multi ca tine pun intrebari care mai sunt postate aici, ori sunt idioate... ori fara sens. Cu cei care pun astfel de intrebari avanseaza prostia.
Salut,
probabil pentru ca nu toti de pe aici vad intrebarile ca fiind reale, pertinente sau serioase. Un alt motiv este faptul ca poate unii useri gasesc mai usor "un raspuns in bataie de joc", decat un raspuns elaborat.
Pt ca pe acest site sunt fel de fel de oameni. Tu i-ai in seama pe cai care raspund serios si care te ajuta
Poate pentru simplul fapt că pui prea... de fapt nu "prea", ci foarte multe întrebări, majoritatea aiurea, doar să te afli-n treabă, întrebări al căror răspuns îl poţi găsi şi pe Google, doar că eşti prea comod şi ţi-e lene să cauţi; mai bine vii aici şi pui ABSOLUT orice întrebare-ţi trece prin minte, fără ca nici măcar să o mai rumegi aşa un pic.
În concluzie site-ul ăsta e făcut pentru ajutor reciproc în primul rând, nu numai să punem întrebări. Pentru că dacă toţi ne-am apuca numai să punem întrebări, şi nimeni nu s-ar mai sinchisi să mai şi răspundă la ele cum ar fi atunci? M-am uitat pe la tine prin profil şi ai vreo 100 şi ceva de întrebări, şi doar 2-3 răspunsuri, dintre care din alea nefolositoare + minunata extensie "VREAU FUNDITZĂ", doar cum puteai s-o uiţi... Aşadar sesizez că-ţi place mai mult să întrebi şi să te foloseşti de alţii, decât să ajuţi. Complicată treabă nu? Poate, dar asta e...
Aşa că ciocu mic şi dăi şi caută pe net pentru că informaţie ai slavă Domnului gârlă, trebuie doar să fii capabil să mai ştii şi unde să o cauţi.
Zi-mi şi mie te rog aşa de curiozitate ce medie ai avut anul ăsta, eşti a 11-a nu?
La ce intrebari pui, sincer nu ma mir. Daca stii sa pui intrebari aici, ar trebui sa stii la fel de bine sa folosesti si modul de cautare google. Nu e deloc placut sa vezi o persoana care doar cere si asteapta sa-i fie ceva pus la dispozitie fara ca mai intai sa incerce sa afle singur.
Pentru ca ar trebui sa-ti cauti de unul singur link-urile p care le soliciti. Dar este mai comod sa pui doar o intrebare haotica.Auzi la el se mai intreaba de ce ii raspunde lumea la misto cand el are peste 100 de intrebari puse si 4 raspunsuri... e jenant sa mai pui si intrebarea asta. Pe TPU trebuie sa si ajuti nu numai sa ceri ajutor
Eu am pus 8 intrebari (si astea mi se par multe) si sincer nu am gasit niciun raspuns dat aiurea
Ca sa faca punctaj mare de la intrebari
stiu, e aiurea cand rasp asa ironic si as avea cateva exemple dar nu le zic, se stiu ei,.
Poti invata ceva si din raspunsurile rautacioase.iti da de gandit; ori cel ce a raspuns este asa cum ti-l inchipui tu, ori e gresit pusa intrebarea daca sunt mai multe raspunsuri malitioase. dar unul din toate rspunsurile cred ca te satisface, si dai fundita, pe celelalte le punctezi cu ce vrei tu.
Sa stii ca asa sunt oamenii in general.Lumea e o jungla. Crede-ma, stiu ce spun!
Asa-s astia lasa-i uita-te la intrebarile celorlalti, si vezi care nu raspund in bataie de joc. Intreaba-i pe ei.