Mai bine taceai la ideile pe care le ai.
Aici o intrebare stupidă de a ta.
https://www.tpu.ro/......tesc-ceva/
De asta exista acest site, pentru intrebari si pentru "experti" ca si tine, multumesc!
Pentru intrebari stupide de ale tale. Ai ales gresit site-ul, păpușă!
Poza ta de profil zice multe, o zi buna!
Imi place ca luati intrebarile mele in serios si va atacati pe aici, oameni fara defecte ce sunteti?
Cand pui intrebari de exploatarea a unui copil, deja intri in ilegalitate.
Pentru tine nu zice nimic.
Vorbeste serios ca sa le luam in serios.
Intri in ilegalitate din cauza unei intrebari? dar cate se intampla in tara asta, alea nu sunt ilegalitati? serios?
Ti-am raportat intrebarea cu copilul. Să vedem ce urmează.
Gurița mică. Tot ce spui, poate fi folosit impotriva ta.
O zi bună in continuare.
Crezi ca imi pasa ce ai facut tu? viata mea nu se rezuma la acest site, a ta din pacate, da.
Toate intrebarile le-am pus la misto, asa ca, chiar nu imi pasa ce se va intampla!
Iti dai seama, vine politia peste mine?
unde traiesti, fratele meu?
Asta e pusă tot la mișto?
https://www.tpu.ro/conversatii/sunteti-prosti-sau-destepti/
Nici in strainatate nu faci nimic, măcar aici au casa lor serviciul lor de zeci de ani, dar daca pleaca nu mai au nimic, se vor descurca ei aici cu rate cu datorii, dar in alta țara niciodata
Tu ești aia care voia să adopte copii ca să-i pună la muncă și să trimită bătrâni să cerșească pentru ea, nu?
Mda, nu cred că ești cel mai în măsură om să judeci alegerile altor oameni în ceea ce privește modul în care vor să-și câștige existența și să-și trăiască viața.
Acum am văzut și eu asta, după ce ai spus tu, vai... în ce lume trăim.
Tu esti in masura sa judeci?
Dacă sunt în măsură să judec un om care vrea să exploateze copii și bătrâni? Absolut, da, sunt în măsură. La fel ca orice alt om care nu se gândește să facă asemenea lucruri.
In calitate de ce anume esti in masura?
În calitate de om care nu și-a pierdut umanitatea.
Să innebunesc de nu mi-ai zis-o?
Ce să mai înnebunești, nu ești deja acolo?
Esti suparata tare pe viata
Pentru ca asa s-au invatat. Le este mai usor sa se chinuie cu ce stiu ei mai bine, decat sa sa incerce ceva nou.
Pentru ca aici e ACASA si in plus, unii romani inca nu si-au pierdut mandria...acea mandrie care nu te lasa sa accepti sa mergi in afara, sa fii facut in toate felurile si sa fii tratat ca un cetatean de mana a doua.
Mda, mandria aceea cu care faci foamea
Nu le purta tu altora de grija.
Te tine cineva sa nu pleci oriunde vrei tu? Drum bun.
Cine te-a suparat asa tare?
Unii au copii sau rude bolnave și nu își pot permite sa plece acum, își doresc sa stea alături de rudele lor
Pentru ca multi se complac in situatiile de genul. Le place sa se planga, fara sa gaseasca solutii
Este alegerea lor, să știi că în străinătate, nu sunt câinii cu covrigi în coadă.
Pentru că le e frică de necunoscut. Mulți poate ar pleca dar nu este ușor nici afară.
Daca te duce capul in Ro se fac mai multi bani ca afara! Si in Ro sunt oameni care castiga bine, dar nu sunt comozi, se zbat sa faca bani!
Nici tu, kiss