Nu conteaza cati termina o facultate ci daca ei raman cu ceva din ceea ce fac. Daca esti pornita pe asa ceva sigur vei reusi in viata si asta chiar din facultate pentru ca vei vedea ca vei iesi in evidenta la seminarii si proiecte si vei fi indrumata de catre profesori astfel incat sa reusesti in ceea ce iti propui.
Bună.
Facultatea este o loterie la ora actuală, indiferent de profil.
Sunt puțini care după ce termină studiile superioare lucrează pe funcția care o are odată cu absolvirea facultății.
www.alegefacultatea.ro
Pa, pa.
Functia e o chestie administrativa, functie inseamna sef de sectie, director etc.Adica poti avea orice meserie, si, la locul de munca, poti capata in plus si "FUNCTIE ":adica esti inginer ca si meserie dar poti ajunge" sef de birou", sau" sef de departament ", sau "director nu stiu de care ". Poti fi asistenta medicala, ca si pregatire, dar in timp poti ajunge "asistenta sefa "pe sectia unde lucrezi.
Poti fi jurist ca formatie ( adica ai facut dreptul ), dar poti ajunge "director de resurse umane " asta e functie.
Daca, dupa facultatea de drept esti destul de destept sa intri la institutul de magistratura, poti ajunge judecator. Daca ajungi "judecator sef " asta e o functie.
Dca faci economie, o sa scrie pe diploma "economist ". Poti face contabilitate, poti lucra la o banca, poti, in timp, ajunge "director economic "undeva, sau manager, dar asta nu e pentru toti.
Dupa ce absolvi o facultate n-ai nicio functie, ai doar o meserie, specializare, pe care vei putea /sau nu, in functie de nivelul tau de pregatire.
Urmeaza ceea ce iti doresti si iti place, fara a fi influentata de cei din jurul tau! eu urmez facultatea de drept si administratie publica, specializarea administratie publica.sunt multumita de ceea ce am ales, mai am 1 an si termin.nu te gandi la altii, gandeste-te la tine
Eu zic sa te faci mai de graba manager caci matusa mea este contabil si nu prea are timp pentru ea bine are destul dar nu cat are mama mea care lucreaza la o optica.sau ai putea sa te faci altceva.
3keen întreabă:
aksjsksbjsbs întreabă: