| irinuca_6056 a întrebat:

Deci, am intrat la mate-info la sincai baia-mare
ce ma sfatuiti? sa dau testul la inceputul anului pentru a intra la mate info intensiv informatica sau sa raman la mate info simplu va rog mult justificati raspunsul
v-as fi recunoscatoare daca m-ai ajuta cu niste sfaturi justificate
peace and love...kiss

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde ce doresti sa faci pe viitor; eu zic sa iei pe cineva de la liceu sa iti explice macar in 2 peri cu ce se mananca programarea(pana cand sa faci tu macar vreo 2 programe simple de tot gen se dau doua nr scrieti programul pentru a le aduna/scadea); daca iti place, da la intensiv info, daca nu stai la simplu. mate info simplu e clasa destul de slabuta, dar mai nou nici la intensiv info nu's clase cum erau.
La intensiv, materia e mai interesanta; faci si putin webdesign si chestii in genul, in timp ce la ne-intensivele de info faci pascal si nu mare lucru pe langahappy dar, bun venit la sincai! sper sa-ti placa

3 răspunsuri:
| Kitty a răspuns:

Eu as opta pentru mate-info simplu. Nu prea imi place informatica si oricum las` ca face destula si la simplu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa dai testul... calculatoarele sunt viitorul si oricum in IT iti gasesti cel mai usor de lucru chiar si pe vreme de criza

| deeea_5616 a răspuns:

Eu zic sa ramai la mate info simplu:do sa-ti fie mai simplu la bac si o sa ai medii mai bune in timpul liceului. e destul de bine si la intensiv, te pregatesti mai mult si esti mai bine pregatit in domeniubig grinacum depinde de cat timp liber vrei sa aibig grinbig grinsi pentru intensiv iti trebuie mult timp