Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 22 Decembrie 2024 sunt:
Concurs - Cum să-ţi găseşti vocaţia
Salut! Urmez facultatea de limbi straine. Exista vreo posibilitate/modalitate ca, dupa absolvirea facultatii, sa ma inscriu in armata? Ca subofiter, ofiter, poate chiar soldat. Multumesc mult!
Buna! Voi ce program ați alege dintre: Varianta A. a lucra 12 ore pe zi, cu 2 zile libere, în ordinea: Luni: liber Marți, Miercuri: muncă Joi: liber Vineri, Sâmbăta, Duminică: muncă...? (mai mult)
Salutare, de ceva timp am invatat singur concepte de C# (algoritmi, oop, structuri de date), baze de date, html, css, js si putin angular. La cum arata piata devin tot mai demotivat neavand o facultate,...? (mai mult)
Salut TPU! Care e salariul unui angajat la protecția mediului? Dar a unui inspector de specialitate zoolog?
Salut, stiti vreun site unde pot gasi joburi si vorbi direct cu patronii din Germania gen ferme mici, agricultura, nu vreau sa merg cu intermediari romani, sunt tepari mari romanii, mulțumesc.
Am un interviu ca asistent medical intr- o saptamana. Nu- i prima data, dar partea de interviu nu am reusit s- o trec niciodata. Aveti ceva sfaturi? Ce gen de intrebari ar trebui sa ma astept? Ii important...? (mai mult)
Bună TPU! Anul viitor voi merge in Germania, îmi puteți da mai multe informatii despre aceasta țara? Cum este acolo? Ce salarii sunt acolo? Câți straini locuiesc şi din ce țări sunt veniți?
Visul meu, dorința mea e sa devin Medium Medical sau vindecător in viitorul indepartat și vindecandu- ma întâi pe mine de depresia și anxietatea ce le am sa ajut sau sa vindec apoi alți oameni,...? (mai mult)
Salutare,oare în Germania există șoferi care transportă colete între depozite cu categoria B? Și cum aș putea să caut un astfel de loc de muncă.
Hei. Ați simțit vreodata ca v ați pierdut in timp ce erați pe un domeniu de carieră sau ca nu era potrivit pentru voi. Timp de un an, doream la medicină, însă simt ca m ai mult m- am pierdut ...? (mai mult)
Bună! Aș avea cateva întrebari legate de facultatea de drept din Cluj: cum vi se pare facultatea făcută la distanță? Am văzut ca au și această variantă. Cum sunt cursurile și dacă se face...? (mai mult)
Cum poți deveni actriță/ vedetă si cum îți poți începe această carieră prin pași mărunți?
Cum pot face sa imi cumpăr și eu o locuință?
Bună! Are cineva cartea lui Crișu la procedură penală în PDF?
Ce multinationale prin Pipera stiti? Cum dau de ele?
Hello, știe cineva cum se poate lua și atinge nota 10 curat la evaluarea națională? Sunt a 8 a și caut niște idei de învățare eficiente chiar dacă necesită mult efort pentru o notă de 10 la...? (mai mult)
Salut! Dacă vreau să dau la armată ca SGP, iar fratele meu are cazierul murdar, nu o să mă primească?
Buna ziua! As fi interesata daca este cineva aici care a făcut facultatea de psihologie la Cluj pe specializarea psihologie! La înscriere se cere un test scris! Ce materiale și ce cărti v- au ajutat?...? (mai mult)
Bună pentru cei care sunteți din București care e treaba cu Bora Bora Balkanic club pentru că am văzut că au anunț de muncă și aș fi interesată dar nu știu dacă e un loc okey
Bună, cunoașteți pe cineva care lucrează pe postul de dispecer restaurant? Eram curios despre cât de solicitantă este meseria. Programul și așa este solicitant, program de 16 ore, dar mă ...? (mai mult)
Cum învăț o limbă străină mai usor( italiană)? Dau funda
Cum pot anula o comandă pe shein
Buna ziua. Pentru a deschide o ciorbarie, ai nevoie de curs de bucatar, ce avize sunt necesare.Multumesc
Buna! Am o intreabare, in primul an la o Scoala Posliceala Feg ca si asistent medical faci practica in spital? Pe unii i- am auzit ca fac numai teorie primul an! Vreau raspunsuri precise de la persoane...? (mai mult)
Buna! Cum pot învață legislația MAI, logic și rapid, câteva sfaturi m-ar ajuta foarte mult
Salutare.Am si eu o întrebare. Eu sunt politist de frontiera si as vrea sa fac schimb cu un polițist de la ANP, credeți ca este posibil? Sau un transfer ceva de la MAI la ANP, multumesc mult.
Buna seara, exista vreo diferenta intre sef departament si coordonator? Multumesc
Am o intrebare pentru cei care au fost acolo. Pareri despre Academia Tehnică Militară „Ferdinand I",mai exact daca se poate pe partea de securitate cibernetica? Cum a fost admiterea, si dupa?
De ce eu pe Youtube de creator imi arata la un videoclip 2 ore de vizionare si la altele la fel, iar la sectiunea "Castiga bani" imi apare doar o ora de vizionare publica din 4.000? De ce imi arata doar...? (mai mult)
Bună! Am și eu o întrebare. Pot face viză de muncă pentru Italia, dacă am depășit termenul de 90 de zile cu 4 zile și la vamă nu mi-a spus nimic? Sau trebuie să aștept 3 luni?
Salut, am 34 de ani, momentan locuiesc in Italia. Și vreau sa ma consult și cu alte opinii, care ar fi cea mai buna soluție pentru mine. Aici am doar joburi de jos care nu ar fi o problema pentru...? (mai mult)
Bună! Media de la master înseamnă același lucru cu media examenului de disertație sau se referă la media notelor obținutela materiile de la master?
Bună seara! Ca să lucreaz la un depozit printr-o firmă de recrutare, care este mai sigură nice and clear sau firma bym? Dacă ați auzit ceva despre aceste firme?
Sunt angajat din data de 10 octombrie la o firmă de pază în Galați, salariul se plătește o dată pe lună, nu au o dată anume pentru plată salariului ( de la 1 până pe 10 ale lunii). Pe data...? (mai mult)
Azi am fost la un interviu pentru un post part time (6 ore) si mi s-a spus ca voi primi bonuri doar dupa 6 luni de vechime. De ce se procedeaza asa? Este legal?
Pentru un contabil absolvent, la început de drum, ce trebuie să stăpânesc din legislația fiscală? Atât la contabilitate în facultate, cât și într- un curs profesional, nu mi- a spus nimeni...? (mai mult)
Salut, plănuiesc să mă angajez anul viitor la depozitul kaufland din Mihai Viteazu Turda pe postul de "Manipulator Marfă". Dar nu știu ce ar presupune munca la un asemenea loc de muncă. Pote cineva...? (mai mult)
Bună dacă faci practică la jandarmi ești plătit în perioada practici?
Voi unde a-ți găsit actualul loc de muncă? Unde a-ți găsit anunțul ca să aplicați?
Joburi care au legatura cu marina, marea plaja ceva interesant pe acolo poate si plecat pe mare si facultatile necesare?
Ce facultate trebuie sa urmez dacă vreau sa devin profesoara de geografie?
URGENT VA ROG! Lucrez la un magazin și suntem doua persoane, una pe o tura de 12 ore și cealaltă tot la 12 ore, o zi cu o zi. De ceva timp au angajat încă un om și l- a pus pe tura tot de 12 ore...? (mai mult)
Salut! Sunt student la ISE la specializarea Marketing in anul 2. As dori sa stiu ce job as putea sa practic pentru a prinde experienta ca mai pe viitor sa pot avea un job stabil bine platit....? (mai mult)
Am și eu o mică curiozitate. Am făcut facultate Licență în Economie acum fac și Master dar nu am exp. așa că aș dori să vă întreb voi cum v- ați găsit de muncă. Unde ați căutat pentru...? (mai mult)
Eu sunt din Timișoara și când m- am înscris la glovo am trimis poza pe whatsapp cu buletinul, Glovo nu mai are sediul in Timișoara? Tocmai ce am primit ieri mesaj de la glovo, că trebuie să merg...? (mai mult)
Bună! Sunt clasa a XII- a și urmează să termin liceul pedagogic. Aș vrea să susțin examenul de titularizare și să ocup un post în București, deși locuiesc în Constanța. Pot să dau examenul...? (mai mult)
Salutare! Vi se pare normal sau este legal sa ți se refuze candidatura pentru un post de registrator debutant pentru care nu este necesara vechime, pe motiv că eu am mai lucrat și am o experiență...? (mai mult)
Intrebare:IRaphahell are Premiere Pro platit?
Buna! As fi interesata daca este cineva aici care s- a înscris la Facultatea de psihologie din Cluj pe specializarea psihologie! Observ că acolo se da o proba scrisă și aș fi interesata de mai multe...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Ioana06i întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Bianca292006 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Bunele maniere
Tu stii cand este in regula sa raspunzi la telefon sau cu ce furculita sa mananci primul fel de mancare? Afla totul despre bunele maniere!