In locul tau asa alege chiosc. Nu cred ca, cu intrebarea asta se simt cei ironizati.
Imi inchipui ca poti face ce vrei atata timp cat ai dorinta si perspectiva. Oricum e bine stiut faptul ca majoritatea aleg calea trecerii granitei si ca o hartie ce iti certifica faptul ca ai terminat o facultate nu certifica nici o abilitate sau competenta insusita in timpul facultatii- e doar o foaie pe care- daca ai platit o taxa- ai achizitionat-o.
Ciudat insa- si permite-mi sa remarc- ai terminat o facultate si incepi o intrebare cu deci? Deci este folosit cand tragi o concluzie.
Lilik, daca s-ar fi dorit o gluma puteai integra intrebarea la Trivia/Amuzante. Desi ti-am perceput ironia din intrebare - e clar ca diferenta este colosala intre vanzatoare si ministresa- nu pot decat sa ma mir ca inca nu ai inteles faptul ca deci se foloseste dupa o expunere argumentativa ce respecta rigorile logicii. Asta m-ar putea face sa ma intreb daca nu ai facut facultatea ca vanzatoare la un chiosc din cartier. No offence, dar daca asa gandeste si se exprima o persoana care termina facultatea, ii inteleg pe cei care au emigrat. Dar stii vorba aia romaneasca: prostul nu e prost destul daca nu e si fudul!
Numai bine!
P. S: Mama m-a invatat ca atunci cand nu stiu ceva sa intreb, iar atunci cand sunt corectata sa invat din greseala si sa imi inghit limba- Si sa mai citesc.
Educatia de alta data!
Ai dreptate chiar nu se simt, alta a fost ideea. si vad ca a fost luata de buna intrebarea mea c'est la vie.
Alta a fost intentia, dar de un singur lucru sunt satula mai presus decat lipsa unei educatii alese...neobrazarea si rautatile gratuite. mersi.
Daca nu vei lupta sa-ti gasesti un post corespunzator profilului pe care-l vei absolvi, atunci ai pierdut timpul aiurea.Chiar daca va fi greu iar la inceput poate vei face cu totul altceva, nu renunta.Inseamna ca te-ai irosit, iar ironiile din intrebare chiar nu au rost.CURAJ!
Eu aleg ambasadorul romaniei in sua!
numai sa stii engleza
sua poate vrei sa fii tanti aia de la care merg in fiecare spatamana sa cumpar un kil de mere?
anonim_4396 întreabă:
Alexandru250201 întreabă:
Alexutzuu2010 întreabă: