Pai normal ar fi sa continui in acest domeniu.Cat despre acea specializare pe care o sa o ai la finalul liceului? poti sa iti faci nevoile elementare pe ea pentru ca nu o sa iti foloseasca.Gandeste-te ca sunt multi care au facultate in domeniu si nu si-au gasit de lucru, si de ce ti-ai gasi tu cu diploma de liceu?
Buna.Si eu am terminat liceul cu acest profil, am o diploma de atestat din cls a 12-a, o sa dai atunci un examenpt asta, cred.totul este sa iti placa ceea ce vei invata in cei 4 ani. cert este ca doar cu o diploma de atestat nu o sa ai cum lucra la o banca. daca iti doresti asta trebuie sa faci finante banci sau ASE-ul, dar daca iti place la litere, specializarea din liceu nu o sa te incurce cu nimic.In fond, la acest profil ai fost repartizata de calculator, nu ti l-ai dorit tu. poate o sa te transferi in clasa a 10-a la un profil de filologie daca iti permite media, pentru a fi mai aproape de ceea ce iti place.Bafta.
Ideal ar fi sa mergi la FEEA (Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor).Dar, daca tu vrei la litere, de ce nu? Dar vezi sa mergi la limbi straine-traducere.Castigi mai mult dupa dars i pe perioada facultatii pentru ca poti face traduceri(te-as sfatui sa mergi pe engleza daca o stii bine).Si eu termin mate-info si dau la Drept(sper sa intru :-s).
hgfcxszdxfcgvhjkbbvcyxrttexcvhbj întreabă:
Ciprian0109 întreabă: