| MayongoStamly20 a întrebat:

Deci,sunt la MMA de câteva luni.
Si azi am avut primul meci.
L am câștigat dar imi este foarte milă sa ii dau in fața adversarului...
Cum sa scap de mila asta?
Antrenorul imi zice sa dau tare, dar mi e milă.

Răspuns Câştigător
| Bizon95 a răspuns:

Nu trebuie sa iti faci probleme de genul asta
prima oara cand o sa ajungi in fata unui adversar de nivel egal sau mai ridicat decat tine, O SA ITI TREACA, cand EL NU V-A AVEA MILA! big grin

| MayongoStamly20 explică (pentru Bizon95):

Cel mai raspuns din lumelaughing)

| Bizon95 a răspuns (pentru MayongoStamly20):

winking

17 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Dupa cateva luni imi vine foarte greu sa cred ca voi ati facut Kumite. Dar, se poate. Legat de mila, in Artele Martiale exista mila dar, controlata. Nu iti distrugi adversarul fiind mai slab ca si tine. Ai un anumit control. Totul se rezolva in timp si cu o anumita experienta. Sa nu uiti, multi se inscriu putini sunt chemati!

| MayongoStamly20 explică (pentru baru):

Păi, cum sa zic eu...
Săpt viitoare am meci cu un var de al meu....Nu vreau sa dau in el ca daca i dau una in cap il nenorocesc, si nu vreau probleme.
Unde sa dau ca sa nu i se întâmple ceva rău

| baru a răspuns (pentru MayongoStamly20):

Cum functioneza potentometru de la un aparat. De la 0, la 10. Regleaza.ti forta in asa fel incat sa nu.l accidentezi. Fiecare lupta face parte dintr.un program.Oss?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Soluția, să renunți la MMA.

| anonimg a răspuns:

Este lipsă de rațiune bătaia, mai ales când ajunge o practică pentru bani. Sporturile de contact sunt o invenție a diavolului spre plăcerea unora și câștigul altora.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonimg):

Bine gândești!

| AnastasiaK a răspuns (pentru anonimg):

Nu e bataie, e lupta. Iar daca ai fi practicat macar cateva luni inainte sa arunci raspunsuri in necunostinta de cauza, ai fi fost foarte surprins de cat de rationala e de fapt tehnica de lupta in sporturile de contact, incepand de la executarea loviturilor pana la unghiuri si combinatii complexe.

| anonimg a răspuns (pentru AnastasiaK):

Există o mulțime de sporturi non violente.
Dacă vărul lui Freddie ar fi fost bărbatul tău, și după meci n-ar mai veni acasă ci te-ai duce tu după el la terapie intensivă, atunci n-ai mai vorbi așa frumos despre tehnică și combinații complexe. Poate doar medicii ți-ar fi vorbit atunci despre aceste lucruri.
Este o nebunie totală să aduci suferință semenului, și asta pentru bani. Altă metodă de a face bani nu mai există?
Freddie, este un act de curaj și nu de slăbiciune dacă vei renunța la sportul acesta.

| AnastasiaK a răspuns (pentru anonimg):

Ai dat-o pe argumente d-astea sentimentale si penibile. Accidentari exista in ORICE sport. Decese au fost pe teren in multe sporturi. Sa ajungi la spital poti si dupa ce te plimbi iarna pe strada si iti cade gheata in cap. Lasa argumentele astea pentru copiii de 5 ani ca doar acolo merg. Hai sa-ti explic niste chestii:
1. Sportivii sunt pregatiti sa incaseze, sa se apere, sa bareze etc. Nu e ca si cand ii iei prin surprindere la bataie. Deci, ca idee, sunt mai "safe" luptatorii care incaseaza pumni decat fotbalistii care se trezesc pe nepreagatite cu o minge in cap.
2. Meciurile sunt gandite responsabil. Nu se baga niciodata in ring/cusca/pe tatami un campion si un incepator. Iar in meciurile de amatori exista protectii suplimentare: tibiere si casca.
3. Antrenorii tin la sportivii lor si ii urmaresc intotdeauna in timpul meciurilor, iar daca observa ca sunt in dificultate au dreptul sa arunce prosopul, astfel oprind meciul.
4. Arbitrii, de asemenea, urmaresc cu atentie sportivii si au obligatia sa opreasca meciul in cazul in care sanatatea sportivilor este in pericol (ori temporar prin numaratoare ori definitiv declarand TKO).
5. Meciurile sunt urmarite indeaproape de medici, care de asemenea urmaresc semnele vitale ale sportivilor si au voie (ba chiar sunt obligati in caz ca e necesar) sa ceara oprirea meciului.
Deci vorbim deja de un grup foarte mare de oameni care isi concentreaza atentia pe sanatatea sportivului, inclusiv sportivul insusi. Personal, ma consider mai in siguranta in ring decat plimbandu-ma iarna pe strada in Bucuresti laughing

P.S. Sa stii ca sunt foarte putini cei care au castiguri mari din sportul asta, mai ales in Romania. In general se investesc mai multi bani decat se primesc si majoritatea luptatorilor romani au si job, dar normal ca nu stii daca vorbesti cand esti pe langa subiect. E un sport care se practica din placere, nu pentru bani.

| anonimg a răspuns (pentru AnastasiaK):

Este la fel ca și jocurile de noroc: pierzi și bani și sănătate. Te concentrezi pe câștig în defavoarea semenului. Așa este și în clasa politică.
Noi trebuie să avem meserii din care să putem trăi sănătoși și noi și ceilalți oameni. Dar ce să mai vorbesc: statul român accepta orice ii vine un ban în visterie. Plăcerea de a te bate este o denaturare a ființei umane. Pentru că nu ar trebui să ne placă lucrurile violente, indiferent de natura lor. Gusturile nesănătoase trebuiesc schimbate; pentru că ele se pot schimba. Dar acest lucru ține de educație. De o educație mai înaltă, și foarte rar întâlnită.

| AnastasiaK a răspuns (pentru anonimg):

Eu zic sa nu te mai frece grija de educatia altora si sa te autoeduci ca vad ca nu stai bine nici cu punctuatia si nici cu argumentarea. O dai pe ad hominem asa ca nu mai avem ce discuta. "Bine ca esti tu destept!" cum s-ar zice.

| MayongoStamly20 explică (pentru AnastasiaK):

Sincer,imi face placere sa joc mma, dar mi e cam milă sa dau tare^))
Si cum a zis ea/el ca in Romania nu se câștigă banii mulți, o sa plec in cantonament in toamna si avem premii maricele zic eulaughing
1-( 3000 eur. + diploma si trofeu )
2- (1500 eur. +diploma si trofeu )
Si 3 ( 500 eur + diploma si trofeu )

| AnastasiaK a răspuns (pentru MayongoStamly20):

Ai calculat si cat investesti in sportul asta? Echipament + alimentatie + suplimente daca iei + abonament la sala. Si o data la cat timp apar premiile astea? De campionatele la care trebuie sa platesti ca sa participi vad ca nu mentionezi. Crede-ma ca nu vorbesc in necunostinta de cauza, fac sport de contact de peste 10 ani si majoritatea prietenilor mei sunt luptatori (multi chiar campioni) si le stiu bursele pe meci. In Romania se castiga FOARTE PUTIN ca sa se puna problema ca ai putea face un astfel de sport pentru bani. Chiar tu ai zis ca faci din placere...

| MayongoStamly20 explică (pentru AnastasiaK):

In cateva luni am investit peste 1400 euro, sincer sa fiu.....Si da, ai dreptate, se câștigă foarte putin in Romania.

| FreddieM a răspuns:

Daca ti-e mila sa lovesti adversarul, ma intreb ce sentimente te incearca cand primesti loviturile?
Trateaza meciul ca o simpla competitie sportiva si ca cineva trebuie sa castige, din pacate doar in modul asta.
laughing Daca te linisteste mental, inainte sa incepi meciul, promite-i ca ii faci un masaj dupa meci in caz de victorie.laughing