Si de unde vrei sa stiu asta, ma crezi mama Omida?
Oricine poate candida la admiterea in orice scoala, daca indeplineste conditiile cerute pentru acea scoala - varsta, studii anterioare, conditii de sanatate si fizice, etc.
Si poti candida si in cazul ca esti in executarea contractului de soldat profesionist.
Poti trece de la soldat sau gradat profesionist la subofiter/maistru militar sau ofiter doar daca faci o scoala militara, scoala de subofiteri/maistri militari sau o academie militara.
Stiu asta.
Pe mine ma intereseaza daca pot candida la unele din scoli.
Ultima propoziție am vrut să știu, mulțumesc!
Si de unde vrei sa stiu asta, ma crezi mama Omida?
Oricine poate candida la admiterea in orice scoala, daca indeplineste conditiile cerute pentru acea scoala - varsta, studii anterioare, conditii de sanatate si fizice, etc.
Si poti candida si in cazul ca esti in executarea contractului de soldat profesionist.
Subofiterii se formeaza din SGP.SGP-istii mai pe romaneste exact ca si soldatii care erau inainte, adica fac cea mai de jos munca din armata, iar in timp isi iau grade si automat sunt subofiteri.Stiu sigur ca un SGP poate deveni maistru militar(daca ia probele si este admis) insa nu stiu 100% de academie, eu sunt sigur ca da
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Emamuresan întreabă: