Eu pot sa iti raspund pentru ca si mama munceste acolo. sper sa iti pot raspunde la intrebari.
1.pentru salariu nu pot sa iti zic fix, la inceput va avea un salariu mai mic dar in timp daca e muncitoare il va mari.
2.liberele mama le are normal saptamanal ( 1-2 pe saptamana) dar uneori daca e foarte aglomerat sau sunt probleme nu are deloc.
3.ai in total in jur de 4 saptamani concediu pe an.
4. da, e munca foarte multa si pe langa asta trebuie sa mai si suporti jignirile, tipetele clientilor fiindca chiar daca ei nu au dreptate tot lor le va da, iar pe tine te va baga in sedinta.
5. turele se respecta. uneori cand vine marfa se mai sta si peste program chiar si ore.
6. pai aici depinde de persoane...mama are 2 sefe.cu una se intelege super ok, se suna si in afara serviciuliu samd insa cu cealalta discuta strict pentru munca.
7. cum adica ce a facut? a depus un cd, a chemat-o. o anumita perioada a stat "De probA" apoi a angajat-o normal. e de cand s-a deschis, de 2-3 ani.
8. munca multa, bani putini. nu are voie cu unghii mari, date cu oja. cu parul decat in boneta aia, trebuie sa suporti toate insultele, tipetele, jigirile, apucaturile fiecarui client.
sper ca te-am ajutat. FUnda?
De fapt este pentru maicamea, eu am 15 ani si oricum este intr'o stare de nelamurire
anonim_4396 întreabă: