| Domyno a întrebat:

Din totdeauna mi-am dorit sa devin medic, si bineinteles asta voi face pe viitor dupa ce voi termina liceul. Si acum vine intrebarea, adresata in mod special studentilor la medicina sau chiar si celorlalti: Cum este la facultate? ma intereseaza in mod special cea din Targul-Mures (chiar daca nu sunt de aici) dar am multe legaturi cu orasul acesta! Vreau sa stiu despre regimul de predare...chiar si de taxe si de o suma aproximativa pe care un student o cheltuie intr-un an de facultate pe cursuri, practica etc etc.Astept nerabdator raspunsurile voastre! aaa si inca o chestie, vreau sa stiu... ce specializare preferati big grin.

Răspuns Câştigător
| Marikari a răspuns:

Buna Neo. Stiu ca la taxa costa vreo 4500 de lei noi... o groaza de bani + chirie/camin, meniu si cheltuiala... sunt multi bani dar intr-un final merita.
In Tg-Mures se face cea mai buna scoala de medicina, cea mai tare sa zic asa. Si eu am vrut la stomatologie in Mures dar cu capul meu zapacit am renuntat ca la oadica daca inveti si intri la buget o poti duce bine mersi.

Multa bafta!winking

6 răspunsuri:
| Domyno explică:

Stai putin marikari, ca eu oricum am sa trag tare sa intru la buget! si mersi pentru sustinere
insa tu Tepes...stiu foarte bine cat castiga un medic, stiu foarte bine ce spaga iau crede-ma am cunostinte in acest domeniu, dar ce treaba are tipa cu mine, din vreme ce nu ma cunosti nu cred ca iti permiti in primul rand sa vorbesti in halul acesta. Nu spun ca nu ma duc la medicina pentru a avea mai tarziu un salariu decent, insa in primul si primul rand vreau sa urmez medicina pentru ca imi place!

| scarly86 a răspuns:

Iti pot spune de timisoara. taxa i 1200euro/an (asta daca intri la cu taxa, daca intri la buget, costul este 0euro). facultatea este ff grea, dar ai si anumite satisfactii dupa ce o termini.pe cursuri dai pana in 2 milioane daca alegi variantele xeroxate, practica este obligatorie la finalul fiecarui an si dureaza 20 zile lucratoare. ca specializare, personal prefer cardiologia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da nu te intereseaza si cat ia un medic spaga? dar cat poti sa chiulesti? dar sexul se practica la medicina? asa cum se aude? dar oralu pentru note mai mari? cum am vazut la stiri, cand a filmat o studenta la medicina intalnirea cu profu? da cat de usor e sa iei un 5, si cand iesi medic sa scrii o reteta? indescifrabil si fara explicatii, fiindca fraierul o ia, ca nu stie? dar sa te joci dea Dumnezeu? o fi adevarat? dar ce o fi vrand sa zica?; doctorul leaga si Dumnezeu vindeca? ce rol are fistecare in procesul de vindecare? heeei ce frumoasa-i medicina.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! habar nu am dar as vrea sa intreb cum devin medic? adica urmez orice liceu sau...si unde is cel imi bine platiti medici pediatrii(carek in Anglia voi ce credeti?)?

| katy_1510 a răspuns:

Sincer dat fiind ca si pe mine ma intereseaza sa lucrez in domeniul sanatatii, inca nu m-am decis intre farmacie si medicina ma enerveaza postul lui Tepes, adica ce trebuie sa ataci pe cineva pentru. ca doreste sa devina medic? Sunt destui medici corupti, nu contest asta, dar nici sa te legi de cineva pe care nici nu il cunosti, doar pentru. ca vrea sa devina medic si a solicitat informatii. Oricum nimic folositor nu ai avut de spus, se observa doar antipatia ta in ce priveste medicii.