| daana a întrebat:

Dintre asistent medical si profesor, ce ati prefera sa fiti? Credeti ca o sa se mareasca vreodata salariile profesorilor? Nu stiu unde as fi mai respectata, mai apreciata, mai bine platita. Am vazut multe oferte in strainatate pentru asistente, dar nu stiu daca chiar poate pleca oricine. Peste cativa ani se pot schimba multe.

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

De fapt eu nici una, nici alta.
Dar important este ce vrei tu cu adevarat, fiindca cele doua profesii sunt destul de diferite, atat din punct de vedere al calitatilor, cat si al studiilor ce se cer.
Un om este respectat si apreciat dupa ce face!
Cred, totusi, ca un profesor are un status social mai bun decat o asistenta.

| Floreenofficial a răspuns:

Niciuna nici alta
dar ca sa iti raspund la intrebare:profesor!
de ce?! pentru ca:
stai 3-4 ore pe zi la catedra, predai ceva da-i teste pui note, nu te doare capul!

| johnyjohny2006 a răspuns:

Asa e se pot schimba multe dar tot mai bun o sa fie si in vitor un post de asistent medical...cand zis mai bun ma refer la partea financiara...si e si mai sigur zic eu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde ce fel de profesor ...decat de sport, mai bine infirmiera, e o persoana mult mai importanta pentru societate si mai demna de respect.
Despre salariu,... poti fi profesor de matematica ori de limbi straine si sa dai meditatii nonstop, sau poti fi asistenta in Romania si sa ai un salariu la fel de mare.
Asistentele din strainatate castiga mult fata de Romania, si muncesc pe branci, sa nu crezi ca e roz, asa cum vor ele sa lase impresia. dar ar putea ar veni in tara in secunda urmatoare.
Munca de profesor in romania e extrem de ingrata, nu ti-as dori sa stai in fata unei clase de trogloditi care nu stiu nici tabla inmultirii...
In concluzie... judeca tu singura, vezi ce-ti place si nu te gandi la bani in primul rand.