Din cate stiu eu ei 2 nu sunt impreuna. Am vazut niste interviuri date de sharad in care zicea ca divyanka este o buna prietena pentru el si nimic mai mult. Deci nu cred ca ei 2 sunt impreuna in realitate dar ar fi fain.
Nu.
intarti pe forumul http://atapentrutotdeauna.forumstory pentru a descarca seriale indiene si turcesty si deasemena aveti sectiuni cu concursuri, jocuri si multe altele! VA ASTEPTAM! VA PUTETY INREGISTRA!
Ei au refuzat sa confirme chestia asta timp de vreo 3 ani: dar recent, s-a descoperit ca divyanka poarta pe cap vermilor din acela sau cum se cheama (sindoor in hindi) si pe care il poarta NUMAI femeile casatorite. In plus, chiar si dupa terminarea serialului in India, ei s-au afisat in multe locuri impreuna. Recent, au aparut intr-o reclama (magical homes dubai) in care divyanka spune ceva de genul "sharad, cumpara aceasta proprietate si apoi, voi fi sotia ta"----> http://www.youtube.com/watch?v=zPnhwD0gsks: dovada
Si eu ma gandesc ca sunt impreuna cand ma uit la film si vad cat de bine isi joaca rolurile si se iubesc in film dar pot sa dfie si simpli prieteni si colegi pe platoul de filmare dar cand vad cat de bine isi joaca rolurile si ca au atatea poze impreuna ma gandesc ca sunt impreuna si in ralitateun fel de iubit si iubita sau sot si sotie se vede ca sunt tineri si se potrivesc de minune atat pe platourile de filmare ale filmului ''Banoo main teri dulhan'' cat si in ralitate
Da sunt impreuna...si sharad nu e casatorit ca e pe net este un interviu cu el in care spune ca nu vrea sa se grabeasca cu casatoria.in schimb nici nu spune nimic despre el si divyanka dar.tot pe net scrie ca intre ei este o chimie foarte puternica si inca o dovada este ca la fiecare eveniment sunt impreuna
Http://www.ntv.ro/_ajax_show_intrebari.php?mvid=2&qid=1
aici scrie ca e casatorit cu Anita Israni si nic decum cu divyankasi desi inca nu stiu concret nimic ei par sa fie imreuna si n viata reala dar nu se stie nimic sigur nu avem nici de unde sa luam informatia aceasta
anonim_4396 întreabă: