Nu.nu sunt impreuna si dupa cum zice aici.ca cica are divyanka are 20 /25 ani sau el ca are 21/26 ani nu e adevarat pentru ca ei niciodata nu a spus adevarta varsta.in public.si divyanka are deja o fetita si nu cu sharad va asigur daca joca impreuna in film nu insemna ca sunt impreuna si in realitate...
Din cate stiu eu ei 2 nu sunt impreuna. Am vazut niste interviuri date de sharad in care zicea ca divyanka este o buna prietena pentru el si nimic mai mult. Deci nu cred ca ei 2 sunt impreuna in realitate dar ar fi fain.
D-na Divyanka si cu domnul Sharad nu cred ca sunt impreuna.AS FI VRUT si eu sa FIE IMPREUNA CA in acest serial. Ar trebui sa cauti tu! Intra la www.sharaddivyankadetalii.com iar ca sa vezi si celelalte episoade intra la rashri.com
Asta tot incerc sa aflu si eu cei care stiti vreun site ceva.nu stiu.nu ia mult timp sa ni-l dezvaluiti si noua. Intr-adevar se observa ca sunt facuti unul pentru celalalt, dar nu noi decidem, uneori aparentele inseala sper din suflet ca raspunsul sa fie afirmativ
anonim_4396 întreabă: