| Valy4567 a întrebat:

Doresc un raspuns exact... Exista Monstrul din Loch Ness sau fantome?

Răspuns Câştigător
| mEr a răspuns:

Nu exista sunt doar facaturi

14 răspunsuri:
| MrSpooky a răspuns:

Fontome e f posibil dar monstru ala e o porcarie sa ademeneasca turisti(cel putin asa au zis la stiri)

| MrSpooky a răspuns:

@andrey72 asteas fantomele

| darkmihai a răspuns:

Cati ani ai? in realitate Nu exista nimica.

| TheYoyogabi a răspuns:

Fantomele exista dar loch nesss nu

| Chu a răspuns:

Nu există monstrul ăla cat despre fantome. devil
glumesc nu există prostiile ăstea.
Pa+pa

| HabarNuStiu a răspuns:

Sunt personaje fictive, NU exista.

| Valy4567 explică:

Sa inteleg ca pozele cu monstrul sunt niste facaturi!?

| psiHopixia a răspuns:

Fantome DA! (zic din proprie experienta) Monstrul ala NU! LoL! =)

| MissIndependent a răspuns:

Buna! Dupa parerea mea monstrul din Loch Ness este un peste foarte mare si de aceea l-au numit monstru dupa care oameni au facut o hiperbola(o exagerare)...si fantomele daca ar fi sa o luam dupa Biblie nu sunt intocmai fantome pentru ca dupa ce mori dormi pana la timpul judecatii, deci fantomele mai exact sunt demoni. Eu cred ca asta este cel mai logic raspuns big grin sper ca te-am ajutat

| 9999999999 a răspuns:

A fost creat pentru turisti sa aiba ceva amintire in peripetii de calatorie trebuie sa povestesti ceva daca nu se intimpla nici o boacana pare totul fara interes

| Marinngg a răspuns:

Monstrul din loch ness nu chiar de fapt nu e doar o legenda despre el e o iluzie ce si-o fac oamnei deci nu...iar fantome exista sunt spiritele unor oameni care nusi gasesc locul

| Cosminut28 a răspuns:

Exista si este chiar o dovade (in legatura cu fantomele)in SUA exista niste experti care au cercetat o casa in care au fost ucisi oameni in timpul Razboului Civil ei au certetat casa si au descoperit 3 fantome

| Werewolf_2472 a răspuns:

Monstrul din Loch Ness a fost creat pentru turism. In fantome nu cred.

| Andrei72 a răspuns:

Monstrul din Loch Ness nu exista este doar o legenda pe care batranii scotiei au inventat-o pentru a atrage multa lume la lac iar fantome nu exista dar exista spiritele unor oameni care nu isi gasesc locul acestea sunt raspunsurile exacte!